ff

Audio Precision, B serisi ile güçlü bir test deneyimi sunuyor

AUDIO PRECISION (AP) ses elektroniği ve elektro akustik test araçlarında tanınmış dünya lideri bir firmadır. 1984’ten buyana AP’nin analizörleri mühendislere; yarı iletken cihazlardan tüketici, otomotiv ve profesyonel ses ürünlerine kadar tüm değişen yenilikçi çözümler tasarlamasına yardımcı oldu.

AP’nin kuruluşundan bu yana ki kilit noktası yeniliklerin durmadan devam etmesidir. APx B Serisi ses analizörleri, Ar-Ge’den yüksek hızlı üretim testine kadar her ihtiyaca uygun modeller ve seçenekler ile ses testinde son teknolojiyi temsil etmektedir. Endüstri lideri analog performans, çok modlu bir kullanıcı arabirimine sahip, esnek yazılım ve çok çeşitli dijital I / O ve yazılım seçenekleri APx’i mevcut en güçlü ve çok yönlü cihaz serisi haline getirir. AP, güçlü Analizörlerin yanı sıra, ölçüm mikrofonları, kulaklık test ekipmanları ve algısal ses testi için seçenekler de dahil olmak üzere bir dizi elektro-akustik aksesuar sunmaktadır.

APx500  Test Yazılımı

Çok Yönlü, Güçlü Bir Ses Test Deneyimi

Uzman kişilerce tasarlanmış yazılım platformu ile B serisi APx ses analizör daha önce hiç görülmemiş esneklik ve kullanılabilirlik sunmaktadır. Yazılım ara yüzü bize iki kolay kullanımlı modu sunmaktadır.

Çeşitli parametreler karşısında gerçek zamanlı izlenebilirlik (görünürlük) için Bench Mode veya hızlı üretim testleri ve otomatik ölçümler için Sequence Mode seçilebilir.

Proje Paylaşımı Ve Raporlama Sonuçları

Bir test için tüm ayarlar tek bir proje dosyasına kaydedilir, bu Ar-Ge ve dünyanın herhangi bir yerindeki üretim tesisleri arasında kolayca kopyalanabilir. Proje dosyaları tüm APx cihazları ile uyumludur ve her proje kendi kendine yeter, bu nedenle bağımlılıklar veya kopmuş bağlantılar hakkında hiçbir zaman endişelenilmez. Kullanıcılar bir proje dosyası içerisinde Waveform ve görüntü dosyalarını kolayca embed edebilir.

Müşteriler, üreticiler ve mühendisler  için Apx otomatik zengin grafik raporları üretir. Bu raporlar için PDF, HTML, Excel, CSV, RTF veya MATLAB dosyaları olarak seçenekler sunar.

Ücretsiz Kod ve Eksiksiz API 

APx500 Ölçüm yazılımı, mevcut en gelişmiş ses ölçüm yazılımıdır.  Kullanıcı isteklerini, limitlerini ve dış uygulamalara yapılan çağrıları içeren karmaşık prosedürler, doğrudan bir GUI’de oluşturulabilir ve buda zaman ve paradan tasarruf sağlarken, zaman içerisinde oluşacak güncellemeler daha sancısız yapılacaktır.

VB.NET, C # .NET, MATLAB ve LabVIEW geliştirme ortamlarına entegrasyon için  kapsamlı APx API kullanarak özel arayüzler ve uygulama veya uygulama otomasyonu oluşturun.

APx B Serisi Ses Analizörleri

APx B Serisi ses analizörleri, AR-GE’den yüksek hızlı üretim testine kadar her ihtiyaca uygun modeller ve seçeneklerle ses testindeki son teknolojiyi temsil eder.

APx555B Yüksek Performanslı,  2 Kanal Modüler Ses Analizörü

APx555B,  Düşük distorsiyon ve mümkün olan en büyük esneklik gerektiren işlemlerde Ses Mühendisleri için özel olarak hazırlanmış şimdiye kadar yapılmış en yüksek performans ve çok yönlü ses analizörüdür.

APx52x B Serisi 2 Ve 4 Kanal Modüler Performans Analizörü

APx52xB, yüksek performanslı analog seçenekleri ve tüm APx dijital seçeneklerini destekleyen esnek, performans odaklı 2 veya 4 kanallı bir analiz cihazıdır. 192 giriş ve 192 çıkışa kadar kanal sayısını genişletmek için SWR-2755 Switcher kullanılabilir.

APx58x B Serisi 8 Ve 16 Kanal Modüler Analizörü

Çok kanallı cihazlar için ideal  olan APx58xB, tüm APx dijital opsiyonları destekleyen 2 veya 8 analog çıkış ve 8 veya 16 analog giriş kanalı sunar.

APx515B 2 Kanal Ses Analizörü

APx515B, yüksek hızlı üretim, elektro-akustik test ve bir dizi Ar-Ge uygulaması için tasarlanmış, az yer kaplayan, sabit konfigürasyonlu bir analizördür.

İşitme Cihazı Ses Analizörü

İşitme cihazı üreticilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan APx511B, IEC60118-7 ve ANSI S3.22.  için otomatik rutinler de dahil olmak üzere, işitme cihazı üretim testi için gerekli spesifik ölçümleri ve I/O’u sunar.

Share