Sony PXW Z450 002

4K 2/3 tip CMOS sensörlü, ağırlık dengeli, gelişmiş omuz tipi kamera SONY PXW-450

Çeşitli HD formatlarında kayıt yapan gelişmiş omuz tipi SONY PXW-450 kamera, özel olarak geliştirilen 4K 2/3 tipi Exmor R CMOS sensör sayesinde, birçok 4K işlemde kullanmak için idealdir ve piyasada bulunan birçok B4 yuvalı lensi adaptörsüz kullanmanıza olanak tanır.

PXW-Z450, 50p/59,94p’de 4K QFHD’ye (3840×2160) ek olarak XAVC Intra, XAVC Uzun GOP, MPEG HD 422 ve MPEG HD 420 gibi çeşitli HD formatlarında kayıt yapan gelişmiş bir omuz tipi 4K kamera. Özel olarak geliştirilen 4K 2/3 tipi Exmor R CMOS sensör sayesinde PXW-Z450, birçok 4K işlemde kullanmak için idealdir ve piyasada bulunan birçok B4 yuvalı lensi adaptörsüz kullanmanıza olanak tanır. PXW-X400 Full HD kamerayla aynı gelişmiş işlevleri sunan bu kamera; olağanüstü ağırlık dengesine ve düşük güç tüketimine sahip olmasının yanı sıra dahili kablosuz modül, gömülü RJ-45 Ethernet 100B-T konnektörü ile Sony’nin Content Browser Mobile uygulaması yüklü bir cep telefonu veya tabletten kolayca Kablosuz LAN kurma ve çalıştırma imkânı sağlayan Yakın Alan İletişimi (NFC) işlevi gibi mükemmel ağ özellikleri sunar.

Çok yönlü B4 ENG lens seçenekleri

Çok yönlü 2/3 tipi doğal sensör ve B4 lens yuvası sayesinde, bu kamera 4K veya HD modeller dahil olmak üzere birçok B4 ENG lensi takmanıza olanak tanır. Bu esnek lens seçenekleri, farklı çekim uygulamalarınızı desteklerken maliyetten tasarruf etmenizi sağlar.

Düşük güç tüketimi ve ergonomik tasarım

Güç tüketimini en aza indirecek biçimde tasarlanan bu kameranın daha hafif olan lens tutma yeri, öndeki ağırlığı ve sağ kola binen yükü azaltır.

Mükemmel ağ bağlantısı

Bağlantı özellikleri arasında; dahili kablosuz modül, RJ-45 Ethernet 100B-T bağlantısı ve kolay Kablosuz LAN kurulumu için NFC işlevi bulunur.

4K QFHD ve HD çözünürlükte yüksek kaliteli kayıtlar

XVAC Intra ve XAVC Uzun GOP, MPEG HD 422 ve MPEG HD 420 iş akışı standartlarını kullanan PXW-Z450, 50p/59,94p’de 4K QFHD (3840×2160) dahil olmak üzere çeşitli 4K ve HD formatlarını destekler.

Çok hassas görüntü üretimi

Kameranın özel olarak geliştirilen 4K 2/3 tipi Exmor R CMOS sensörü, üstün görüntü kalitesi ve yüksek hassasiyet sağlar. B4 yuvalı lens sistemleriyle uyumlu olan sensör, piyasada bulunan B4 4K/HD lens sistemlerini adaptörsüz kullanmanızı sağlar.

Optimum ağırlık dengesini keşfedin

Dünyanın ilk omuz tipi 4K kamerası olan PXW-Z450, tasarım konseptini büyük beğeni toplayan PXW-X400 XDCAM kameradan almıştır. Ergonomik tasarımı sayesinde PXW-Z450 kamera, optimum ağırlık dengesine ulaşarak lensi tutma noktasındaki ağırlığı azaltır ve sabit çekim yapma imkânı sunar.

 

Full HD OLED vizörleri destekler

Kamera, Full HD OLED HDVF-EL30 ve HDVF-EL20 dahil olmak üzere Sony’nin çeşitli vizörlerini destekler. OLED vizörler, 4K çekim sırasında odaklama avantajı sunar.

Yerleşik RJ-45 konnektörü

Kameranın sağ tarafında bulunan yerleşik RJ-45 Ethernet 100B-T konnektörü; dosya aktarımı, canlı akış ve web tarayıcısından kamera kontrolü için kullanılabilecek güçlü ve hızlı bir ağ bağlantısı sağlar.

Tek dokunuşla kablosuz LAN bağlantısı

Yakın Alan İletişimi (NFC) işlevi, ağ parametrelerini manuel olarak ayarlamadan akıllı telefon veya tabletle tek dokunuşla kolayca kablosuz LAN bağlantısı kurma imkanı sunar.

Dahili kablosuz modül ve Content Browser Mobile

Kameranın dahili kablosuz modülü, proxy kayıt ve dosya aktarımı ya da canlı akışa imkan sunarak kablo ihtiyacını ortadan kaldırır ve hareket kabiliyeti kazandırır. Dosya aktarımı modunda, Content Browser Mobile (CBM uygulaması, Google Play Store veya App Store’dan indirilebilir.) uygulaması kullanılarak kablosuz bağlantı üzerinden buluta veya FTP sunucusuna yüksek çözünürlüklü dosyalar ve XAVC Proxy dosyaları aktarılabilir. Push (Basma) modunda CBM uygulaması, kullanıcıların çekilmekte olan videoyu izlemesini ve odak, yakınlaştırma, iris, beyaz dengesi, kayıt başlatma/durdurma ve daha birçok kamera ayarını kablosuz olarak kontrol etmesini sağlar.

SDI üzerinden ikinci bir kameranın akışını kaydeder Kamera, SD veya HD-SDI (1.5G’ye kadar) sinyal kaydedebilir. Bu işlev, başka bir kameradan harici besleme kaydetmek için kullanışlıdır.

 

Share