zenitel

ZENITEL – VINGTOR EXIGO

Zenitel  Vingtor Exigo serisi, acil anons ve genel alarm sistemleri çözümlerini tek çatı altında birleştirmek üzere dizayn edildi. Sistem, ölçeklenebilir yapısı sayesinde hem standart bir çözüm sunuyor hem de opsiyonel özellikler eklenerek talep edilen projeye özgü ihtiyaçlara tam anlamıyla cevap veriyor.

Sistem, anons sistemi için 100/70V hat çıkışlarına çıkışlara ve aynı zamanda IP network altyapısına sahiptir. Class-D özellikli amplifikatörler, tek bir bölge (zone) için 10 adede kullanılabilir. Bu sayede tek bir zone için 5kW’a kadar güç sağlayabilmekle beraber, sistemdeki toplam güç kapasitesi 1250kW’a kadar çıkabiliyor. Sistem yapısı, amplifikatörlerin hem merkezi olarak kullanılmasına hem de network özelliği sayesinde dağınık bir mimaride kullanılmasına olanak sağlıyor.

Vingtor Exigo serisi ile beraber sistemde IP seslendirme hoparlörleri de kullanılabilir. Her IP hoparlör birbirinden bağımsız olarak adreslenebilir, konfigüre edilebilir ve izlenebilir. Kullanılan her IP hoparlör 10W’a kadar ses çıkış gücü sağlayabilir. Bir adet sistem kontrol ünitesine 500 adede kadar hoparlör bağlanabilir. Kontrol ünitesi sayısı artırılarak sistemde daha fazla IP hoparlör kullanılması da sağlanabilir.

Entegre anons ve genel alarm sistemleri için çözüm sunan Vingtor Exigo serisi cihazları, rack dolapları ile beraber proje özelinde tüm dahili kablolaması ve konfigürasyonu yapılmış olarak teslim edilmektedir.

Özellikler:

–       Tamamen IP tabanlı PA (Public Address) ve GA (Genel Alarm) sistem çözümü

–       Poe özellikli IP hoparlörler (10Watt)

–       Süpervize sistem elemanları, cağrı istasyonları ve hoparlör hatları

–       Ethernet arayüzüne sahip 100/70V anons hatları

–       250 adede kadar seslendirme bölgesi

–       150 adede kadar IP çağrı/alarm paneli

–       Kontrol giriş ve çıkışları

–       Analog ses giriş ve çıkışları

–       PBX ve yangın alarm sistemleri ile entegrasyon

 

Barış KUŞ

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir