eeeeeee

Yeni Termal MIC IP fusion 9000i ile hareket halindeyken bile video analiz yapmaya hazır mısınız?

Bosch, her türlü ortamda çalışacak şekilde üretilen son derece sağlam hareketli kameralardan oluşan MIC IP ailesini daha da geliştirmek için uç önlemler almıştır. MIC IP kameralar uygulamada her ortamda çalışacak şekilde üretilmiştir.

En Zor Koşullarda Üstün Performans

MIC IP hareketli kameralar, en zorlu ortamlar için tasarlanan dahili Akıllı Video Analizi ile sağlam bir tasarımı birleştirir. MIC IP fusion 9000i kamera benzersiz bir video analizi özelliği sunar: meta veri füzyonu. Kameranın optik ve termal görüntüleyicisinin meta verilerini birleştirerek, izlenen video akışından bağımsız olarak kullanıcılara tam farkındalık sağlar. Örneğin, optik görüntüleyici akışında bir alarm kaynağı görünmese bile, termal görüntüleyici onu hala algılar ve kullanıcıyı uyarır – dikkat gerektiren görünmeyen şeylere odaklanmalarına yardımcı olur. Kamera ayrıca hareket halinde video analizleri de sunuyor.

Zayıf aydınlatma, duman veya tam karanlık nedeniyle sınırlı görüşü olan ortamlarda, MIC IP fusion 9000i kamera optik ve termal teknolojisini kullanarak en mükemmel görüntüyü verir.

Yeni MIC IP fusion 9000i, video analizi açısından benzersiz bir özellik sunuyor: meta veri füzyonu. Kameranın yerleşik optik ve termal görüntüleyicisinin meta verilerini, kullanıcılara tam olarak durumsal farkındalık sağlayarak, izlenen optik veya termal video akışından bağımsız olarak, kaynaştırır. Meta veri birleştirme, kullanıcıların dikkat edilmesi gereken “görünmez” şeylere odaklanmalarına yardımcı olur. Bir olay tespit edilirse, izlenen video akışında görünmüyorsa, bir alarm tetiklenir ve kullanıcılar alarm bildirme kutusuna tıklayabilirler. Kullanıcı daha sonra o olayla ilgili video verilerini görecektir.

Hareket halindeyken video analizi

MIC IP modelleri tarafından sunulan başka bir yenilik ise hareket halindeyken video analizidir. MIC IP yatay, dikey hareket veya yaklaştırma işlemi yaparken hareketli bir nesne ya da kişi algılandığı anda operatör uyarılır veya kameranın Intelligent Tracking (Akıllı Takip) özelliği tetiklenir. Intelligent Tracking etkinleştirildikten sonra, hareketli nesnelerin otomatik olarak izlenmesini sağlar. Hareketli nesnelerin optimum şekilde görüntülenmesi görüş alanının dinamik olarak ayarlanmasıyla güvence altına alınır.

Akıllı bit hızı yönetimi ve veri güvenliği

Tüm MIC IP kameralar, Intelligent Dynamic Noise Reduction ve H.265 video sıkıştırmayla birlikte akıllı video yayını sunar. Bu, sahnenin içeriğine bağlı olarak bit hızını %80’e kadar azaltır. Video kalitesinden ödün vermeden ağ yükünü ve depolama gereksinimlerini önemli ölçüde azaltırken video verilerini yönetilebilir durumda tutmaya yardımcı olur. Tüm Bosch IP kameralar gibi MIC IP modelleri de video verilerini güvende tutmak için dahili bir Güvenilir Platform Modülü gibi çeşitli yazılım ve donanım araçları sunar.

Görüntü kalitesi

Tüm MIC IP kameralar, sağlam dış kısımlarının yanı sıra aydınlatma koşulları, günün saati veya nesne hareketinden bağımsız olarak en yüksek kalitede işe yarar video görüntüleri sunmak için gerekli olan her şeye sahiptir. Hem MIC IP starlight 7000i hem de MIC IP fusion 9000i, Bosch’un starlight teknolojisini 1080p çözünürlük ve saniyede 60 karelik kare hızıyla birlikte standart olarak sunar. Bu, minimum ortam ışığı (0,0077 lüks’e kadar) bulunan sahnelerde son derece ayrıntılı renkli görüntüler çekilmesini sağlar. Yüksek kare hızı sayesinde hızlı hareket eden nesneler zorluk yaşanmadan yakalanır. Kameranın 120 dB Yüksek Dinamik Aralığıyla eşit aydınlatılmamış (hareketli) nesnelerin kusursuz pozlaması korunur. Sisli veya düşük kontrastlı sahneler görüntülenirken, görüş kameranın Intelligent Defog özelliği ile iyileştirilir. Işık seviyeleri sıfıra düştüğünde MIC IP starlight 7000i, 450 m’ye kadar tam karanlıkta yüksek kaliteli görüntüler iletebilmesini sağlayan isteğe bağlı bir aydınlatıcıyla tamamlanabilir. Bu, ilgili nesnelerin her zaman optimum aydınlatmaya sahip olmasını sağlar.

Son Derece Sağlam Kameralar;

Koşullar ne kadar sertleşirse sertleşsin, video gözetim işlemi her zaman devam etmelidir. Bosch, bu nedenle her türlü ortamda çalışacak şekilde üretilen son derece sağlam hareketli kameralardan oluşan MIC IP ailesini daha da geliştirmek için uç önlemler almıştır. MIC IP kameralar uygulamada her ortamda çalışacak şekilde üretilmiştir.

MIC IP starlight MIC IP fusion 9000i’nin tek parça metal gövdeleri şiddetli hava koşullarına dayanabilir. Bu sert rüzgarlar, yağmur, sis, toz ve %100 nem (NEMA 6P ve IP68), -40°C – +65°C arasındaki sıcaklıklar, aşırı titreşimler (IEC60068) ve sert darbeleri (IK10) içerir. MIC IP kameraların üstün metalürjisi ve kaplaması korozyona karşı benzersiz koruma sağlar (ISO 12944 C5M). Dahili starlight teknolojisi aşırı düşük ışık koşullarında son derece ayrıntılı renkli görüntüler sağlar. Işık seviyeleri sıfıra düştüğünde, MIC IP starlight 7000i kameradaki isteğe bağlı aydınlatıcı veya MIC IP fusion 9000i’nin termal özellikleri en mükemmel ayrıntı seviyesini ve nesnelerin erken algılanmasını garanti eder.

Aşırı ortamlarda kendi kendini temizlemenin fonksiyonları açısından, her iki modelde entegre motor temizleyicili bir silikon bulunur. Camın buğu giderme fonksiyonu, MIC IP fusion 9000i’nin, bu cihazların sınıflandırmasına ilave edilen sıcaklığı ne olursa olsun, en yüksek kalitede video yakalamasına olanak tanır.

Share