p

“Yeni Paviro Network Modülü” sizlerle

Elektroakustik teknolojisinde 100 yıldan fazla dizayn ve ürün geliştirme tecrübesiyle Bosch acil anons ve seslendirme sistemlerinde sektöründe lider bir markadır.Ayrıca BOSCH üstün teknolojiye,şık tasarıma ve kullanım kolaylığına olan bağlılığıyla da dünyaca ünlüdür.Uzun yıllardır Paviro Acil Anons ve Seslendirme Sistemi bunun güçlü örneklerinden biridir.
Paviro seslendirme sistemi geniş kapsamlı uygulama ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte sınıfının en iyi kalite performansı, kurulum kolaylığı ve çok yönlülüğü ile de rakipleri arasından sıyrılmaktadır.

Bosch ,piyasanın ihtiyaçlarını ve taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmasının yanında mevcut projelerinden gelen yorumlar ve talepler doğrultusunda ürün gamını ve ürünlerini sürekli geliştirmektedir. Paviro OM-1 network modülü de bu gelişimin bir sonucudur.
OM-1 modülü 4’e kadar Paviro sisteminin network edilmesini sağlar. Bu modül yeni bir Paviro network sisteminin oluşturulmasına veya kurulu olan sistemlerin yeni özelliklerle genişletilebilmesine olanak tanır.

OM-1 modülü ile:
– 1’den fazla sistem merkezine sahip sistemler oluşturulabilir.
– 984 zone’a kadar genişleme imkanı.(EN54-16’ya uygun sistemler için 492 zone’a kadar genişleme imkanı)
–  Ekstra netwrok audio kanalları
–  Network zaman senkronizasyonu
–  Network üzerinden müzik paylaşma imkanı
–  Daha kısa hoparlör kablolaması
OM-1 Modülü’nün Kurulumu:
Paviro kontrol ünitesinin arkasında OM-1 modülü için bir giriş bulunmaktadır.Bir Paviro network’üne dahil her Paviro kontrol ünitesinde bu girişe OM-1 modülü takılmalıdır.

Sistemin konfigürasyonu da oldukça basittir.Audio network konfigürasyonu sistem tarafından otomatik olarak yapılır.
Modülün düzgün çalışması için gerekli parametreler (Latecy,RSTP,kanal tahsisleri vs.) kontrol ünitesi tarafından otomatik olarak ayarlanır.
Çok denetimli bir ağ sisteminde, her bir denetleyici, Dante ses kanallarını ağ üzerinden OM-1 modülü aracılığıyla dijital olarak gönderir ve alır.

Kontrol ünitelerinin birinin bağlantısı koptuğu takdirde acil durum ses kanalları kullanılabilir hala gelir.Bu ses kanalları sadece acil durum ses sinyalleri ile kullanılırlar. Bütün sistemin Ethernet bağlantısını kaybettiği durumda bile önceden tanımlanmış network modelinde ağ üzerinden ses alıp gönderebilirler.

Share