pic1

Yeni DIVAR IP 5000 kayıt cihazları

  • Bosch, IP CCTV dünyasına her geçen gün yenilikler katmaya devam ediyor. Yeni seri kayıt cihazlarından olan DIVAR IP 5000 serisi, birçok özelliği kendi üzerinde barındırıp kayıt cihazı ailesine kompakt bir çözüm sağlayarak giriş yapmış oldu.

Bosch, IP CCTV dünyasına her geçen gün yenilikler katmaya devam ediyor. Yeni seri kayıt cihazlarından olan DIVAR IP 5000 serisi, birçok özelliği kendi üzerinde barındırıp kayıt cihazı ailesine kompakt bir çözüm sağlayarak giriş yapmış oldu. DIVAR IP 5000, 32 kanala kadar ağ gözetim sistemleri için ekonomik, kullanımı kolay bir all-in-one kayıt çözümüdür. DIVAR IP 5000, tam Bosch kayıt çözümünü çalıştıran hem profesyonel bir video kayıt çözümü hem de kullanım kolaylığı sağlayan akıllı bir IP depolama aygıtıdır.

Kolay kurulum ve çalıştırma olanağı sağlayan DIVAR IP 5000 sistemi, kurulum sürelerini% 45’e kadar azaltmak için tasarlanmış merkezi konfigürasyona sahiptir. Tüm bileşenler önceden kurulmuş ve önceden yapılandırılmıştır.

Cihaz üzerinde bulunan dört adet HDD slot ile 16 TB’a kadar brüt depolama kapasitesine sahiptir. Bu yeni kayıt cihazı aynı zamanda Raid-5’i de desteklemekle birlikte küçük ölçekli projeler için ideal bir çözüm olanağı sağlamaktadır.

DIVAR IP 5000, uzaktan çalıştırma ve web tabanlı yapılandırma için tasarlanmıştır. Video Security App ve Video Security Client, DIVAR IP 5000 sistemine bağlı tüm video cihazları için gelişmiş oynatma ve canlı izleme özellikleri sunar.

Düşük veya sınırlı bant genişliği bağlantılarına rağmen yüksek kaliteli UHD videosunu görüntüleme imkanı sunan yeni seri kayıt cihazları, mobil istemcilere kablosuz bağlantılar üzerinden, her zaman, her yerde görüntülenmesini sağlar.

DIVAR IP sistemleri virüslere ve diğer zararlı yazılımlara karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Güvenlik duvarı, en yüksek güvenlik seviyesinde performans gösterir ve yalnızca minimum hizmet için gerekli iletişim sağlar.

DIVAR IP 5000, atanan IVA özellikli kameraların kayıtlarında adli aramayı sağlar. Video görüntüsü üzerinde çizilen basit çizgi ve alan tanımları, kamera kayıtlarının meta verileri boyunca hızlı ve verimli arama yapılmasına olanak tanır. Adli Arama, Bosch uygulamaları Video Güvenlik Uygulaması ve Video Güvenliği İstemcisi aracılığıyla mümkündür.

Share