h

Yeni Bosch FLEXIDOME IP starlight 8000i

Kuralları Değiştiren Marka: Bosch
7/24 güvenli bir operasyon için en yüksek ayrıntı seviyeleri

Teknolojinin sınırları gün geçtikçe genişliyor. Endüstri 4.0 ile gelen yenilikçi akımlar, Nesnelerin İnterneti (IoT) ile teknolojinin her alanında hızla yayılmaya devam ediyor.

Bosch Video Sistemleri, teknolojinin sınırlarını zorlayan ürün grupları ile bu değişime öncülük ediyor demek  hiçte yanlış olmaz. Flexidome ailesinin yeni üyesi olan IP Starlight 8000i kameralarının görkemli yetenekleri adeta bu söylemi kanıtlar nitelikte…

4K Çözünürlük ile  Akıllı Video Analiz (IVA) Performansı

4K , 8mp , 6mp ve 2mp olarak dört farklı çözünürlükte satışa sunulacak olan IP Starlight 8000i ailesi, dahili IVA özelliği ile  senaryo bazlı video analiz uygulamalarında  kullanıcılarına yüksek performans vaat ediyor.

Dahili Wifi , Zengin Aksesuar

Sahip olduğu dahili wifi  sayesinde tüm akıllı cihazlar üzerinden Project Assistant uygulaması ile kaydırma, eğme, döndürme ve yakınlaştırma (PTRZ) işlevi, kamera veya lense dokunmadan gerekli görüş alanını ayarlayabilirsiniz. Uzak noktadan devreye alma ve konfigürasyon, ilk kurulumun ötesindeki herhangi bir aşamada uyarlanabilir, böylece başlangıç ​​planlaması gereklilikleri değiştiğinde, örneğin yeni yerleşim planlarında görüş alanını ayarlamayı hızlı ve kolay hale getirir. Ayrıca ürün ailesiyle birlikte sunulan zengin montaj aksesuarları da zorlu koşullara  ayak uyduracağa benziyor.

FLEXIDOME IP starlight 8000i serisi, diğer dahili kamera karşılaştığında şaşırtıcı derecede dayanıklıdır. IP66 su direnci, IK10 + vandal direnci, korozyon önleyici kaplama ve -50 ila + 60 ° C çalışma sıcaklık aralığı ile, zorlu iç ve dış ortamlarda talepleri fazlasıyla karşılayacaktır.Çift SD kart girişine sahip olan kamera yüksek depolama alanı yaratmanızı sağlar.                                                    Dahili Intelligent Video Analytics, davetsiz misafirleri izlemekten daha fazla fayda sağlar. Bu kameraların yakaladığı video verilerini ayrıntılı olarak yorumlayarak, önemlerini güvenlikten daha da arttırmaktadır. Örneğin, video verilerinin yorumlanması, bir havalimanının alışveriş alanındaki ‘yoğu noktaları’ belirlemek gibi tüketici modellerini izlemeye yardımcı olur; yaya trafiğindeki olası darboğazları tespit ederek satışları artırmak veya ziyaretçilerin deneyimini geliştirmek için kullanılabilecek bilgiler üretir.
Bununla birlikte, ayrıntılı analiz, ayrıntılı görüntülere dayanır. 4K Ultra HD’ye kadar kapasitesine sahip FLEXIDOME IP starlight 8000i dome kameralarla her ayrıntıyı yakalayabilirsiniz. Dahası, 60 fps’ye kadar kare hızlarıyla FLEXIDOME IP starlight 8000i kameralar hızlı hareket eden nesneleri kolayca yakalarken, karanlık ve ışık yoğun ortamlarda Yüksek Dinamik Aralık sayesinde sorun çıkarmaz.

Bosch FLEXIDOME IP starlight 8000i serisi, Akıllı Dinamik Gürültü Azaltma ve H.265 video sıkıştırma ile birlikte akıllı akış özellikleri sunar. Bu, video verilerinin yönetilebilir kalması için bit hızını% 80’e kadar azaltırken, video kalitesinden ödün vermeden ağ zorlama ve depolama maliyetlerini önemli ölçüde azaltır. Tüm Bosch ağ kameralarında olduğu gibi, ürün yelpazesi, hayati video verilerinin güvenliğini sağlamak için çeşitli Güvenilir yazılım ve yerleşik Trusted Platform Module gibi donanım önlemleri sunar.
Video güvenliğinde kategori değiştiren bir konsept olan yeni Bosch FLEXIDOME IP starlight 8000i serisi, başlangıçtan itibaren net avantajlar sunar.

Share