Yangın Panellerinin Uzaktan Kontrolünü Sağlayan Teknoloji Remote Service

Bosch Remote Services, güvenli ve verimli bir şekilde yangın algılama ekipmanlarını izlemeye, bakımını ve servis işlemlerini yapmaya yardımcı olan sistem entegratörleri için hazırlanmış uzaktan kontrol hizmetidir.

Bosch FPA-5000/1200 paneller için geliştirilen bu sistemde güvenli internet bağlantısı aracılığıyla üç hizmetten oluşan bir paket sunulur.

Remote Connect

Remote connect; uzaktan programlama yazılımı sayesinde mümkün olan tüm bakım ve hizmet işlevlerini uzaktan yapmaya yarar. Yapılandırma, servis ve sorun giderme için güvenli uzak bağlantı sağlanır.

Remote Maintenance

Remote Maintenance özelliği sayesinde yangın sistemi verilerine örneğin kirlenme değerleri, çalışma saatleri gibi verilere canlı erişim imkanı sağlanır. Bakım raporları indirilebilinir ve çevrimiçi servis geçmiş saklama alanı oluşturulur.

Remote Alert

Remote Alert hizmeti, sistemde arıza veya alarm oluştuğu anda arıza raporlarının otomatik olarak müşterilere SMS ve e-posta olarak gönderimi sağlanır.

Remote Services Hizmetlerinin Avantajları

  • Yüksek hızlı uzaktan servis giderme sayesinde müşteri memnuniyeti artırılır.
  • Teknisyenlerin uzaktan yönlendirilmesi sağlanır böylece tasarruf sağlanır ve verimlilik arttırılır.
  • Sistem durumu analiz edilir, bakım faaliyetleri planlanır.
  • Güncel bilgilere erişim mümkündür.
  • Erişim hakları ve sorumluluk tanımlama esnekliği sağlanır.
  • Monte edilmiş sistemlerin durumu hakkında müşterilere önceden bilgi verilir.

Remote Portal’a kayıt olunmasıyla birlikte tüm Remote Services (Remote Connect, Remote Alert ve Remote Maintenance ) hizmetlerinden yararlanılır ve bir yıllık lisans hakkına sahip olunur.

Share