qq 1

Tasarımın Ses İle Buluşması

LB20 Serisi Ticari Hoparlör Ürün Ailesi

LB20 serisi, Bosch ticari hoparlör ailesinin  iç ve dış mekan uygulamalarına yönelik en yeni üyesidir. Akustik ve estetik açıdan tüm sistemler ile uyumlu olan LB20 serisi, kurulumdan kullanıma tüm süreçler düşünülerek, gerçek hayattaki ihtiyaçlar düşünülerek tasarlandı.

Ürün Çeşitliliği Ve Geniş Kullanım Alanı İle Rakipsiz

LB20 serisi ürün ailesi sahip olduğu çeşitli ürün modelleri ile bütün projelerinize cevap veriyor. İkili 10 inç subwoofer, 4 inç, 5 inç ve 8 inç hoparlör modelleri ile iç ve dış mekanlar için kullanım kolaylığının yanında sektör standartlarını aşan kapsamlı ve titiz testlerle onaylanan gerçek hava şartlarına dayanıklı yapı sunar.

Uygulama Alanları

Estetik görünümü ve sunduğu ses kalitesi ile LB20 serisi ürün grubu restoranlar, barlar, otel koridorları ve lobileri, havuz alanları, havaalanı bekleme salonları ve terminalleri, spor kulüpleri, ibadethaneler, sanat merkezleri, perakende mağazaları ve benzer mekanlarda kullanım için idealdirler.

Kolay  Kurulum – Kullanıcı Dostu Tasarım

1.Kabloları Önceden Döşeyin

Alt montaj aparatını kablo bağlantısını yaparak yüzeye sabitleyin. Sahip olduğu dahili su terazisi sayesinde montaj düzeneğini kurmak oldukça kolaydır.

2.Koruyun

Mimari tasarım tamamlanana kadar düzeneği korumak için koruyucu kapağı takın.

3.Sabitleyin

  Yapının mimari aşamaları bittikten sonra önceden kablo bağlantısı yaptığınız montaj düzeneğinin üzerine hoparlörü yerleştirip yerinde kilitleyin.

Önemli Özellikleri

  • Yenilikçi duvara montajlanan düzenek sayesinde kurulumu hızlı ve kolaydır.
  • Tüm modeller hava şartlarına dayanıklılık açısından IP54 belgelidir. (5 inç hoparlör ve 10inç subwoofer modelleri IP65 belgesine sahiptir)
  • Maksimum esneklik için 70/100V  ve  8 ohm  modelleri mevcuttur.
  • Tüm hoparlör kablolarını gizleyen montaj aparatına, boyanabilen ve çıkarılabilen ızgaralara sahiptirler.
  • Tüm yönlere döndürülebilir özelliği ile konumlandırırken doğru görünümü korumaya yardımcı olur.
Share