1325177

PRAESENSA sektöre yeni kriter getiriyor!

Tüm sistem bileşenleri, en yüksek esneklik ve ölçeklenebilirlik için IP tabanlı olan PRAESENSA, oldukça rekabetçi bir sahiplik maliyeti sağlamak için akıllı güç dağıtımı yapıyor. Kullanıcıya özel çağrı istasyonu tasarımı sezgisel bir arayüz sunarken, daha az amfiye ihtiyaç duyulması nedeniyle kurulum alanı, enerji ve yedek batarya gücünden yüzde 50’ye yakın tasarruf sağlıyor.

Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri konusunda 90 yılı aşkın deneyime sahip, güvenilir bir iş ortağı olan Bosch, IP bağlantılı ve tam donanımlı yeni Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi PRAESENSA’ yı pazara tanıttı. Sistemin tüm bileşenlerinin ağ tabanlı olması nedeniyle küçük merkezi sistemlerden dağınık yapıda büyük sistemlere kadar en yüksek esnekliği ve ölçeklenebilirliği garanti eden PRAESENSA, Bosch OMNEO* IP yapısıyla destekleniyor.

Yenilikçi çok kanallı amfi yapısının amfi çıkışlarına ve entegre yedek kanala akıllı güç dağıtma özelliği, bölgelerdeki hoparlörlerden bağımsız olarak mevcut güçten çok daha etkili şekilde faydalanmayı sağlıyor. Sonuç olarak daha az amfiye ihtiyaç duyulurken, bu da kurulum alanı, elektrik ve yedek batarya gücünden yüzde 50’ye kadar tasarruf edilmesine imkan veriyor.

PRAESENSA, fonksiyonların ve yedekleme merkezlerinin akıllı entegrasyonuyla en yüksek seviyede veri güvenliği ve tam güç hattı yedekleme konusunda önemli özellikler sunuyor. Sistem konseptinin temel özelliklerinden biri, tek arıza noktasının bulunmaması. Sistemi tamamlamak ve kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamak için yalnızca birkaç aygıt yeterli oluyor.

Çağrı istasyonunun sezgisel arayüzü, dokunmatik ekran ve seçim tuşlarından oluşan etkili bir kombinasyon aracılığıyla ideal kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Sürece ilişkin anlaşılır yönlendirme ve durum geri bildirimleri, operatörler için konfor ve kullanım kolaylığı sunuyor.

Acil anons standardı EN 54-16’yla uyumlu, kapsamlı bir sistem olan PRAESENSA, değişen ihtiyaçlara kolaylıkla adapte edilebiliyor.

PRAESENSA, arka plan müziğiyle beraber doğru ortamı yaratmak, işletme ve acil durum faaliyetlerinde anlaşılır bir konuşma sağlamak için tam ses kontrolü sunuyor. Bu da sistemi, danışmanlar, kurulumcular, bina sahipleri için ideal çözüm haline getiriyor.

Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri konusunda gerçek bir pazar lideri olan Bosch, ilk ağ tabanlı dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi’ni 15 yıl önce tanıttı. Günümüzde de yenilikçi teknolojiler ve çözümler geliştirmeye devam eden Bosch, önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği tam IP tabanlı PRAESENSA ile yalnızca tüm noktalar arasında bağlantı kuran bir çözüm sunmakla kalmıyor, aynı zamanda endüstri standartlarını yeniden belirliyor.

 

 

Share