Accsess

Kontrol edebiliyorsanız, güvendesinizdir

  • Bosch Güvenlik Sistemleri’nin geliştirdiği “amc2-4wcf access denetleyici” modüler genişleme üniteleri ve kontrol yazılımları ile güvenliğinizi kontrol edilebilir kılmaktadır.

Modüler Kontrol Ünitesi

AMC2-4WCF – Kontol ünitesi 4 kart okuyucu girişi ve  8’er  İnput/output desteğiyle son derece işlevsel bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. Yine  kart okuyucu ve input/output genişlemeleriyle güvenlik kontrol mekanizmasının en önemli ürünlerinden biri olmaktadır. Modüler ürün çeşitliliği ve entegrasyon çözümlerinde sunduğu alternatif yazılım ürünleri ile Bosch AMC2-4WCF kontrol ünitesi güvenliğinizi kontrol edilebilir kılmaktadır.

ARD Serisi Kart Okuyucular

Bosch ARD serisi kart okuyucular her türlü ihtiyaca cevap verebilecek geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. 8cm ile 60cm mesafeler arasında okuma yapabilen ARD serisi kart okuyucular aynı zamanda parmak izi okuyucuları ile projelerinizde yer almak için sizlere birçok neden sunuyor.

APE (Access Professional Edition) Sistem Kontrol Yazılımı

Bosch APE sistem kontrol yazılımı kartlı geçiş ailesinin tamamlayıcı ve denetleyici üyesidir.

10.000 kart kapasitesine kadar sistem yönetimi sayesinde kontrol mekanizmanızı maksimum kılar. Sisteme bağlı cihazların harita üzerinde kontrolü, cihaz konum haritaları, detaylı alarm yönetimi, video üzerinden alarm doğrulama gibi ayırt edici özellikleri ile rakiplerinden bir adım önde yer almaktadır.

BIS (Bina Entegrasyon Sistemi)

Günümüz güvenlik sistemlerinde sistem entegrasyonu her alanda yer almaktadır. Farklı sistemlerin tek bir platformdan yönetilmesi, elde edilen verilerin daha etkin kullanılması gerekliliği sistem entegrasyonunu daha da önemli kılmaktadır.

Bosch BIS, devasa bir operasyonel senaryo aralığını ele alacak şekilde yapılandırılabilen esnek, ölçeklenebilir bir güvenlik yönetim sistemidir. Entegrasyon ile bağlantının yanı sıra tüm teknik bina sistemlerinin izlenmesine ve kontrol edilmesine olanak tanıyan çok geniş bir uygulama ve özellik aralığını içerir.

BIS ile,  AMC2-4WCF serisi kartlı geçiş sistemleri üzerinden geçiş güvenliğinde işlenen verilerin güvenlik merkezinde izlenmesi, alarmların video üzerinden değerlendirilmesi, olaylara hızlı müdahale gibi etkin ve kontrol edilebilir sistemler yaratabilirsiniz.

Share