low duetron vms bosch guvenlik1

Duetron IPP Partner Programına üye oldu

Elektronik Güvenlik sektörünün liderlerinden Bosch Güvenlik sistemleri ürün portföyü ile entegre ve sorunsuz çalışacak ürünler listesine Duetron çözümünü de dahil etti.

Konusunda uzman yazılım geliştiricilerinin yaklaşık üç sene süren çalışmaları sonucunda ortaya çıkardıkları Duetron Video Kayıt ve Yönetim Yazılımı (DuetronVMS), Bosch Güvenlik Sistemleri’nin çözüm ortaklarının yer aldığı IPP Partner Programına üye oldu. Bu program dahilinde Bosch Güvenlik Sistemleri ürünleri ile DuetronVMS yazılımının tam uyumlu çalıştığı sertifikalanmış oldu. Elektronik Güvenlik sektörünün liderlerinden Bosch Güvenlik sistemleri ürün portföyü ile entegre ve sorunsuz çalışacak ürünler listesine Duetron çözümünü de dahil etti. Bu önemli adımı web sitesinde yayınlayarak tüm dünya ofisleriyle paylaşan Bosch, gerekli linkleri de paylaşarak konuyu detaylandıran açıklamaları web sitesinde yayınladı. http://ipp. boschsecurity.com/techno- logy_partner_programm/02_so-
Duetron VMS son kullanıcı ihtiyaçlarına göre tasarlandı

Duetron yazılımlarının fark yaratan en önemli avantajlarından birisi de, araştırma ve geliştirme ekibinin, güvenlik sektöründe hali hazırda ciddi bir birikim ve tecrübesi olan, konusunda uzmanlaşmış teknik ekiplerle birlikte çalışıyor olmasıdır. Böylelikle Duetron VMS son kullanıcı ihtiyaçlarına göre tasarlanamabilmekte, müşteri ve projeye özel çözümler, özellikler, modifikasyonları sağlamaktadır. IPP Partner programına dahil edilen DuetronVMS, sektördeki yazılım ihtiyaçlarına doğru cevaplar vererek emin adımlarla yazılım sektöründe cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor. Gelişen IP CCTV sistemlerinde fark yaratabilmek ve müşteri talebini karşılayabilmek amacıyla, Duetron VMS adı altında kama değerli CCTV yazılımı geliştiren Ateksis ve Teknomaks uzman ekipleri tarafından başından sonuna kadar titiz çalışmalar sonucunda ortaya çıkarılan Duetron VMS’i entegrasyon modülleri ile zenginleştirilerek geliştirmeye devam ediyor. yazılımı; entegrasyon modülleri ile zenginleştirilerek geliştirilmeye devam ediyor. konusunda uzman yazılım geliştiricilerinin yaklaşık üç sene süren çalışmaları sonucunda ortaya çıkardıkları Duetron Video Kayıt ve Yönetim Yazılımı (DuetronVMS), IP ağı üzerindeki tüm SD/HD IP kamera, analog- IP kodlayıcı, VRM ve DVR cihazlarına erişim sağlayabilmekte. Ayrıca NVR kayıt seçeneği ile, IP kamera ve kodlayıcıya bağlı analog kameraların 7/24 kaydını sorunsuz gerçekleştirebilmekte. Sistem ilk önce Bosch marka cihazların kullanımı için geliştirilmeye başlandı ve şu anda Bosch’un yanısıra ONVIF uyumlu kameralar da Duetron tarafından desteklenmektedir.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir