all multi wallpaper

Duetron İle Güvendesiniz

Bina güvenlik sistemleri için yazılım uygulamaları geliştiren Duetron, güvenlik anlayışındaki bu dönüşüme bağlı olarak, sektörün gelişen ve değişen ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor.

Dünyamız her geçen gün daha çok sayıda insana ev sahipliği yapıyor. Yaşadığımız şehirler hem nüfus açısından sürekli büyüyor, hem de farklı kültür ve coğrafyalardan gelen insanlar günden güne daha fazla bir arada yaşamaya başlıyor. Bu durum günlük hayatımızdaki güvenlik ihtiyacını da artırıyor ve yaşadığımız mekanlarda bu güvenliği sağlayacak sistemleri vazgeçilmez kılıyor.

Bina güvenlik sistemleri için yazılım uygulamaları geliştiren Duetron, güvenlik anlayışındaki bu dönüşüme bağlı olarak, sektörün gelişen ve değişen ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Bu hedefe yönelik olarak, hem mevcut yazılım çözümlerini yeni versiyonlarla sürekli geliştiriyor, hem de farklı sistemler ve platformlar için yeni projeler üzerinde çalışarak, ürün yelpazesini daha da genişletmeyi hedefliyor.

Marka, ilk olarak CCTV sistemleri için tasarlanan DuetronVMS Video Kayıt ve Yönetim yazılımı ile adını duyurmuştu. Ardından Bosch marka yangın panelleri ile çalışan DuetronFMS Yangın Alarm Yönetimi ve yine Bosch Praesideo genel seslendirme ve acil anons sistemleri ile entegre olan DuetronPA yazılımı ile ürün portföyünü genişletti. Tüm bu ürünler, yer aldıkları proje bünyesinde birbirleriyle entegre çalışırken, aynı zamanda farklı platformlar ve protokoller üzerinde diğer yazılım sistemleriyle de haberleşerek, eş zamanlı ve birlikte çalışma imkanları sunuyorlar.

Kullanıcıların ihtiyaçlarını efektif şekilde karşılayacak çözümleri uygun fiyata karşılamayı hedefleyen sistemler, sürekli geliştirme ve entegrasyon imkanlarıyla da global yazılım çözümlerine alternatif olmayı amaçlıyor.

Yazılım sektöründe iş süreçlerine uygulanan ve son yıllarda adı sıklıkla duyulan çevik yazılım geliştirme metotları, değişen ihtiyaçlar ve donanım altyapılarına bağlı olarak, yazılım ürünlerinde yapılması gereken ilave ve değişikliklerin daha hızlı bir şekilde son kullanıcıya ulaştırılmasını hedefliyor. Bunun için geleneksel iş akış modellerinden farklı olarak, süreçlerin eş zamanlı ilerlediği ve yazılım uygulamalarındaki güncellemelerin mümkün olan en kısa zamanda son kullanıcıya ulaştırıldığı, onlardan alınan geri bildirim, görüş ve önerilerin de anlık olarak geliştiricilere yansıtılabildiği bir model uygulanıyor.

Duetron bünyesinde de başarıyla hayata geçirilen bu çalışma modeli, güvenlik sistemlerinde anlık olarak değişebilen ihtiyaç ve taleplerin yerine getirilmesinde büyük rol oynuyor. Hem kullanıcı deneyimi hem de verimlilik açısından etkili ve hızlı çözümler bu şekilde projelere yansıtılabiliniyor. Bu sayede cihazlarda son teknoloji ile birlikte gelen yeni donanım ve özellikler, bu teknolojilerle tamamiyle entegre çalışan arayüzler aracılığıyla kullanıcılara sunuluyor.

Share