nm

DINION IP termal 8000 Karanlıktaki gözünüz

DINION IP termal 8000 kamerayı özel yapan şey, termal görüntüleme ve standart Akıllı Video Analizi’nin birleşimidir. Bu özellikleri birleştiren kamera, 5850m’ye kadar daha büyük mesafelerde video içeriği analizi gerektiren uygulamalar için uygundur.

DINION IP termal 8000 kamera, hava koşullarının, kritik altyapıların, hükümet binalarının ve köprülerin çevre koruması gibi kritik önem taşıyan uygulamalar için idealdir, zayıf aydınlatma koşulları, duman veya tam karanlık yüzünden sınırlı vizyona sahip ortamlarda erken teşhir sağlar.

Bu termal  IP kamera, üstün görüntü kalitesi sağlayan soğutmasız vanadyum oksit mikrobolometre kullanarak yüksek hassasiyetli termal görüntüler sunar. Kamera, pazar lideri Bosch Intelligent Analytics ile termal görüntülemenin avantajlarını birleştirmek üzere tasarlanmıştır. Görüntü alınacak bölgeyi doğal veya yapay ışıkla aydınlatmaya gerek yoktur. Kamera, duman, toz, pus veya sis içeren zorlu ortam koşullarında bile gündüz ve gece kesin ve net görüntüler üretir.

ERKEN NESNE ALGILAMA

DINION IP termal 8000 kamerayı özel yapan şey, termal görüntüleme ve standart Akıllı Video Analizi’nin birleşimidir. Bu özellikleri birleştiren kamera, 5850m’ye kadar daha büyük mesafelerde video içeriği analizi gerektiren uygulamalar için uygundur. En yeni Akıllı Video Analizi, fotoğraf makinesinin gerçek güvenlik olaylarını ve zorlu ortamlar veya daha büyük mesafelerde video içeriği analizi gerektiren uygulamalar gibi yanlış tetikleyicileri ayırt etmesini sağlar.

 GÖRÜNTÜ KALİTESİ

DINION IP termal 8000 kamera çeşitli çözünürlük seçenekleri sunar: QVGA veya VGA. Yerleşik analitiği yapılandırmak, yerleşik jiroskop sensörü sayesinde kolaydır. Bu sensör, otomatik kurulum için gereken en önemli değerleri sağlar – yapılandırma işlemini tamamlamak için kameranın yüksekliğinin veri olarak girilmesi gerekmektedir.

ÜSTÜN VERİ GÜVENLİĞİ

Bosch, fiziksel ve siber güvenlik göz önüne alınarak veri güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için dört adımlı bir yaklaşım sürdürüyor. Güven oluşturmayı, veriyi güvence altına almayı, kullanıcı erişim haklarını yönetmeyi ve BT endüstri standartlarını karşılamayı içerir.

Kamera genellikle bir ağdaki en uzak karakol olduğundan veri güvenliği önlemlerini uygularken kolayca göz ardı edilir. Kameralarımızı sabit tutmak için birkaç önlemimiz vardır. ilk önlem, tüm Bosch IP kameralarının eşsiz, yerleşik bir Güvenilir Platform Modülü (TPM) içeriyor olmasıdır. Bu, tüm sertifika ve kimlik doğrulama ve şifreleme için gereken anahtarları güvenle saklar. Yetkisiz erişim durumunda bile, TPM anahtarların alınamamasını sağlar.

Akıllı Video Analiz Mesafeleri;

Version   ÇözünürlükMaksimum Mesafe
DINIONIPthermal8000,7.5 mmQVGA90 m
DINIONIPthermal8000,19 mmQVGA228 m
DINIONIPthermal8000,9 mmVGA98 m
DINIONIPthermal8000,16.7 mmVGA192 m
DINIONIPthermal8000,35 mmVGA414 m
DINIONIPthermal8000,65 mmVGA763 m

* İnsan yüksekliği 1.6 metre olarak alınmıştır. Verilen oranlar kamera yüksekliğine, hava durumuna ve sıcaklığa bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

 

 

Share