3.2mm lens 1

Dinion IP Starlight 8000 MP karanlığı aydınlığa çeviriyor

  • En son teknoloji kamera, kritik altyapı tesisleri, otoparklar, şehir izleme projeleri ve zorlu aydınlatma koşullarının olduğu diğer pek çok uygulamada 7/24 güvenliği sağlıyor.

Aydınlatma koşullarından, günün saatinden veya nesne hareketinden bağımsız olarak 5 megapiksel DINION IP starlight 8000 MP kamera, 7/24 net IP video görüntüleri almanızı sağlıyor.

DINION IP starlight 8000 MP, diğer kameraların siyah beyaz görüntü sunduğu durumlarda tamamen renkli görüntüler sunuyor. Diğerlerinin hiç görüntü göstermediği durumlarda ise, detaylı siyah beyaz görüntüler almanızı sağlıyor. Akıllı Otomatik Pozlama (iAE) teknolojisi, ilgilenilen nesnelerin kusursuz şekilde ışıklandırılmasını sağlayarak değişen ışık koşullarına otomatik olarak adapte edilebilmesi için kamera ışığını dinamik şekilde ayarlıyor.

Akıllı Video Analizi

DINION IP starlight 8000 MP’nin bir diğer farklı özelliği de yerleşik Akıllı Video Analizi’dir (IVA). IVA  gerektiğinde sizi uyararak ilgili durumlara odaklanılmasına veya ilgilenilen konuların otomatik olarak izlenmesine yardımcı oluyor. IVA ayrıca, meta veri ekleyerek video verisine duyu ve yapı ekliyor. Bu da saatler boyunca kaydedilen videolardan ilgili görüntülerin hızlı şekilde geri alınmasını sağlıyor. Meta veri ayrıca, insan sayımı veya kalabalık yoğunluğu bilgisi gibi itiraz edilemeyecek adli kanıtlar sağlamak için veya iş süreçlerini en uygun hale getirmek için kullanılabiliyor.

7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolü

Sınırlı bant genişliği, HD video akışını mobil cihazlarda olanaksız hale getirirken Dinamik Çapraz Kodlama teknolojisi, hem düzgün canlı video akışı hem de mevcut bant genişliği ne olursa olsun gerektiğinde HD (1080p) görüntülere anında erişim sağlıyor. Aynı zamanda, bir mobil cihaz üzerinden kamera kontrollerine, canlı video akışlarına ve HD görüntülere her yerden ve her zaman erişim olanağı da sunuyor.

Düşük depolama maliyetleri ve ağ filtreleme

Depolama maliyetlerini ve ağ filtrelemesini azaltmak için kamera, akıllı Dinamik Gürültü Azaltma (iDNR) teknolojisi özelliğine sahiptir. Bu teknolojinin gücü, bant genişliğinin sadece gerekli olduğu durumlarda kullanılmasını sağlamasından geliyor. Sahnede çok az hareket olduğu veya hiç hareket olmadığı durumlarda daha az bit hızı gereklidir. Bu sayede iDNR, video kalitesinden ödün vermeden bit hızında ve bundan dolayı da depolama ve ağ filtrelemesinde %50’ye kadar tasarruf sağlıyor.

Sistem Entegrasyonu

Bosch ürünlerinin farklı marka sistemlere kolaylıkla entegre edilmesi için oluşturulan ONVIF (Açık Ağ Video Arayüzü Forumu) ve Integration Partner Program (IPP) ile de destekleniyor.

DINION IP starlight 8000 MP kamera ile görüntülenen IP video görüntü kareleri

Singapur da Marina Bay Sands ışık gösterisinde kullanılan DINION IP starlight 8000 MP kameradan bir video karesi aşağıdaki gibidir.  Çok düşük karanlıkta bile renkli resimler üretmektedir.

Share