DINION IP bullet

Dınıon IP Bullet 4000&5000 ile yüksek kalitede HD görüntüler

Bosch kızılötesi bullet kamera, zorlu güvenlik ve gözetim ağı gereksinimleri için yüksek kaliteli HD görüntüler sağlayan bir profesyonel gözetim kamerasıdır. Bu dayanıklı bullet kamera gece veya gündüz mükemmel performans sunan gerçek gündüz-gece kamerasıdır.

Bosch kızılötesi bullet kamera, zorlu güvenlik ve gözetim ağı gereksinimleri için yüksek kaliteli HD görüntüler sağlayan bir profesyonel gözetim kamerasıdır. Bu dayanıklı bullet kamera gece veya gündüz mükemmel performans sunan gerçek gündüz/gece kamerasıdır.
Akıllı Dinamik Gürültü Azaltma (iDNR) teknolojisini kullanarak, sahnenin içeriğini analiz ederek gürültü oluşumlarını azaltır. Düşük gürültülü görüntü ve verimli sıkıştırma teknolojisi, net görüntüler sağlarken diğer kameralarla kıyaslandığında bant genişliği ve veri depolama alanı gereksinimini %50’ye varan oranda azaltır. Böylelikle bant genişliğinin azalmasına rağmen yüksek görüntü kalitesi korunur.
Dahili kızılötesi LED’leri eski seri kameralara göre geliştirilmiş olup, karanlıkta 30 m (98 ft) görüş mesafesiyle çok daha kaliteli gece görüşü sağlar.
Dayanıklı alüminyum muhafazası sayesinde kamera zorlu ortamlarda hem suya hem de toza karşı dayanıklıdır ve IP66 standartlarını karşılamaktadır.
Kamera, tüm aydınlatma koşulları altında net odaklamayı korurken, canlı gündüz renkleri ve üstün gece görüntülemesi için mekanik filtre teknolojisine sahiptir. 2.7-12mm otomatik değişken odaklı (varifocal) lens, kapsama bölgesini uzaktan seçmenize izin verir. Otomatik yakınlaştırma/odaklama lensi gündüz ve gece vakti tam olarak yakınlaştırma ve odaklama yapabilmesi için kurucu ve kullanıcıya kolaylık sağlar.
Yeni seri kameraları, eski serilerden ayıran en büyük özelliklerden birisi de AVF özelliğidir. AVF(Otomatik Değişken Odak) özelliği, yakınlaştırma özelliğinin kamera açılmadan da değiştirilebileceği anlamına gelmektedir. 1:1 piksel eşleştirmeli otomatik motorize yakınlaştırma ve odaklama ayarı, kameranın her zaman tam olarak odaklama yapmasını sağlar. .AVF özelliği PC’den aktifleştirilebilir.
Kameralara yapılan müdahalelere dair uyarı veren alarmlar için çok çeşitli ayarlama seçenekleri bulunmaktadır. Alarmların tetiklenmesi için videodaki hareketleri algılamaya yönelik yerleşik bir algoritma da kullanılabilir.
İki yönlü ses, operatörün harici ses bağlantısı girişi ve çıkışı aracılığıyla ziyaretçiler veya davetsiz misafirlerle iletişim kurmasını sağlar. Gerekirse, ses algılama özelliği alarm oluşturmak için kullanılabilir.
Kamera dört farklı hesaba saat tabanlı veya alarm tabanlı JPEG gönderme özelliğini destekler. Olağandışı olaylardan her zaman haberdar olabilmeniz için alarmlar e-posta veya SMS bildirimini tetikleyecek biçimde ayarlanabilir.
Kameranın çalışması için gerekli güç, Ethernet üzerinden Güç (PoE) uyumlu ağ kablo bağlantısıyla sağlanabilir. Bu kurulumda, kamerayı görüntülemek, kontrol etmek ve kameraya güç sağlamak için tek bir kablo bağlantısı gerekir. PoE kullanıldığında kameralar yerel güç kaynağına ihtiyaç duymadığından, kurulum daha kolay ve daha uygun maliyetlidir. Kamera +12 VDC güç kaynaklarıyla da beslenebilir. Sistem güvenilirliğini artırmak için kamera aynı anda hem PoE hem de +12 VDC güç kaynağına bağlanabilir. Ek olarak, elektrik kesintisi sırasında bile sürekli çalışma olanağı sağlayan kesintisiz güç kaynakları (UPS) kullanılabilir.

Share