Bosch Video Yönetim Sistemleri, IP ağı ile dijital video, ses ve veri yönetimi sağlayan kurumsal bir IP video güvenlik çözümüdür, bununla birlikte Bosch kameraların ve kayıt cihazlarının özelliklerinden yaralanarak Bosch CCTV ürünleri ile uyumlu benzersiz VMS’i sunar.

Bosch Video Yönetim Sistemleri, IP ağı ile dijital video, ses ve veri yönetimi sağlayan kurumsal bir IP video güvenlik çözümüdür, bununla birlikte Bosch kameraların ve kayıt cihazlarının özelliklerinden yaralanarak Bosch CCTV ürünleri ile uyumlu benzersiz VMS’i sunar. Bu sistem dahili bir esneklik sağlar ve işlemlerin sürdürülmesi ve yürütülmesini kayıt sunucu ile yönetim sisteminin arızalanması durumu bile etkilemez.

Maliyeti önemli ölçüde azaltır, çünkü Akıllı Video Analizinin kamera üzerinde çalışması ve 2000 kameraya kadar tek bir sunucu ile yönetilmesi büyük ölçüde etkilidir.Bosch Video Yönetim Sistemi(BVMS) 5.0 sistem tasarımında esnek yapıya Maddeler halinde incelendiğinde;Profesyonel sistem 1-2000 kameraya tek bir sunucu ile kullanıma hazırdır. Sadece bu sistem BISBVMS bağnatısını sağlar.

Enterprise System: Çok sunucu sistemleri destekler, örneğin farklı saat dilimlerine sahip metro, havaalanı ve bunun gibi büyük endüstriye tesisler.Firma, kurum gibi denetimli olarak izlenmesi destekler, toplamda 2000 kameraya kadar izleme alanağını, kullanıcı başına 10 alt sistemde 10.000 kamera ile sağlar.Bosch Video Yönetim sistemi, Microsoft Windows işletim sistemine kurulur.

Bosch iş istasyonları ve sunucuları Bosch Video Yönetim sistemi için tamamıyla test ve optimize edilmiştrir. Bosch Video Management v5.0 CCTV ürünleri için entegrasyonda rakiplerinin en iyisidir. Mükemmel alarm yönetimi için öncelikli ve seçilebilir kullanıcı grubuEn üst seviyede esneklik ile sürekli çalışmayı sağalama HTTP, MJPEG, RTSP, ONVIF Profile S aracılığı ile 3. taraf kamera desteğiKamera/video kodlayıcı tabanlı Akıllı Video Analizi(IVA) ve adli aramaSistem bilgileriYazılım bileşenleri:Managemet Server yazı-lımı, bütün sistemin izlenmesi, yönetilmesi, kontrolünü sağlar. En fazla 2000 kamerayı, video kodlayıcıyı tek bir management server yönetir.Configuraion Client yazı-lımı ile sistemin yönetimi ve yapılandırılması için işlem yapılan bir kullanıcı arayüzü olanağı verir.Bosch VMS cihazı kullanılırken Confing Wizard yazılımı küçük boyutta bir kayıt cihazı sistemin hızlı ve kolay kurulması sağlar.Birden fazla management server erişimini enertprise Management server sağlar.Tek bir VRM maksimum 2000 kamerayı/video kodlayıcıyı yönetir. Video Recordign Manager(VRM), sesin, videonun ve verilerin kayıt ve kayıttan izleme yönetimi sağlar.Bosch VMS cihazı, DIVAR IP3000/7000, ağ gözetim sistemleri için kolay, güvenilir hepsi birarada kayıt, önceden lisanslanmış 32 kanala sahip yönetim ve görüntüleme çözümüdür.Sistemin çalıştırılması ve izlenmesi için Operatör Client yazılımı kolay bir kullanıcı arayüzü sağlar.Mobile Video Service ile sisteme tanıtılmış bir kameradan canlı ve daha önceki kayıtları ağda mevcut bant genişliğine uygun olarak çarpraz kodlama yaparak yeniden sunar. Bunu düşük bant genişliği yüksek görüntü kalitesi ile yapar.Mobil uygulama(Iphone veya ipad), kayıttan veya canlı videoları uzaktan dörtlü veya tekli görünümde erişim ile tek tıklama ile mobil kameradan diğer güvenlik personelini uyararak canlı video paylaşımına olanak sağlar. Uygulama Apple Store’da mevcuttur.Bosch Video Steaming Gaterway, Bosch kameraları, JPEG kameraları, ONVIF kameraları, RTSP video kodlayıcılarıWeb istemcisi, kayıttan ve canlı izleme videolarına uzaktan dörtlü veya tekli bölünmüş ekran görünümüyle erişilebilir.Bosch Video Kayıt Yöneticisi(VRM), özel olarak atanan NVR’lara ihtiyacı ortadan kaldırarak dağınık yapıdaki ağ video kayıt sistem çözümüne olanak sağlar. Birden çok istemci iş istasyonu kullanarak kusursuz bir ölçeklenebilirliği kusursuzca sağlanır.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir