bb

Bosch’un yeni hırsız alarm panelleri; G ve B Serisi

B ve G Serisi paneller, bir çok güvenlik sistemini birbirine entegre edebiliyor.

Bu sayımızdaki yeniliğimiz Bosch’un hırsız alarm Sistemleri altında yeni çıkan B ve G panelleri. Hırsız alarm sistemi altında olduğunu söyledik ancak bu paneller sayesinde bir çok güvenlik sistemini birbirine entegre edebiliyoruz.

Değişen dünya şartlarında her geçen gün, bulunduğumuz yerlerde güvende olmaya daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Küçük çaplı mahaller; ofis, market, dükkan gibi yerlerde oluşabilecek herhangi bir tehlikeye karşı yangın, hırsız alarm, CCTV, kartlı geçiş gibi sistemlerin kurulması gerekir. Bu gibi yerlerde tüm bu sistemlerin entegrasyonu kullanıcıların hayatını oldukça kolaylaştırır.

Bosch yeni çıkarmış olduğu B ve G serisi panellerle özellikle de küçük çaplı mahallerde bir çok yönden güvenli olup bunu tek bir panelle yapılabiliyor olması işimizi çok kolaylaştıracak.

Panellerin en güzel ve dikkat çekici özelliği Yangın, hırsız alarm, kartlı geçiş, CCTV gibi sistem ekipmanlarını bir panelle entegre edilebiliyor olmasıdır.  Örneğin; hareket dedektörü, cam kırma butonu ve kart okuyucuyu bir sisteme dahil edip izleyebiliyoruz. Panellerin BIS, BVMS ve diğer third party yönetim sistemleri ile entegrasyonu sağlanabiliyor. Ayrıca akıllı telefon uygulamasıyla mobil erişimi de mümkün kılıyor. Günümüzde birçok insanın akıllı telefonlar ile iletişimini sağladığı gerçeğini düşünürsek, ürün bu özelliği ile kullanım kolaylığı da sağlıyor.

Küçük sistemler olarak belirttik fakat kapasitelerinin oldukça geniş olduğunu söyleyebiliriz. B serisi panelleri 96 bölge G serisi panellerle ise 599 bölgeye kadar çıkabiliyor.

Tüm bu özellikler bize hem ekonomik olarak hem de ekipman sayısı yönünden bir hayli tasarruf sağlıyor. Ve tabiki güvenliğimizi maksimum düzeye çıkarmayı amaçlıyor.

Bilindiği üzere, bu sistemlerin paket olarak amacı insan can ve mal güvenliğini korumaktır. Bunu en maksimum düzeyde yapabilmesi ve ekonomik bir şekilde yapması kullanıcıların bu sistemi tercih etmesini sağlayacaktır.

 

 

Share