Bosch further increases access security

Bosch’tan çok yönlü tercüme ünitesi

DICENTIS Konferans Sistemi ses, video ve toplantı içeriğini internet erişimi ile tek bir sistemde birleştirilen, Bosch tarafından geliştirilmiş benzersiz IP tabanlı OMNEO medya ağ teknolojisine dayanmaktadır.

DICENTIS Konferans Sistemi bünyesinde bulundurduğu dört konferans cihazı sayesinde geniş bir uygulama alanına sahiptir. Toplantı, tanıma, oylama, dil seçimi, katılımcı listesi, canlı video akışı, üçüncü taraf uygulamalar, belge görüntüleme, internet erişimi, sunum görüntüleme gibi işlevler konferans cihazları aracılığıyla yapılabilmektedir. 

Konferans cihazlarının her biri çok özel amaçlarla kullanılabilir ve gelişmiş işlevlerden oluşan farklı bir kümeye sahiptir.


Dicentis toplantı cihazı

DICENTIS toplantı cihazı katılımcıların konuşmasına, konuşma talebi oluşturmasına ve toplantıyı dinlemesine olanak sunar. İkili kullanım işlevi, iki katılımcının tek bir cihazı paylaşmasını mümkün kılarak maksimum verimlilik ve daha düşük maliyet sağlar.

 

Oylama özellikli Dicentis toplantı cihazı

Oylama özellikli DICENTIS toplantı cihazı, standart parlamento tarzı oylama olanaklarını bir araya getirir. Cihaz, kullanıcıyı dahili bir NFC (Yakın Alan İletişimi) kart okuyucusu aracılığıyla tanır ve yalnızca işlev gerektiğinde yanan renkli dokunmatik oylama düğmeleri ile hızlı ve kolay oylama sağlar.

Dil seçenekli Dicentis toplantı cihazı

Dil seçenekli DICENTIS Toplantı cihazı simultane tercüme ile toplantı sırasında katılımcıların kendi dillerinde toplantıyı duyabilmelerini sağlayan dil seçimi menüsüne sahiptir. Kulaklığın cihaza takılmasıyla dil seçimi otomatik olarak etkinleşebilir. Katılımcıların tercih ettikleri dili hızlıca bulabilmeleri ve hemen toplantıya odaklanabilmeleri için ekrandaki listede yerel karakterler kullanılır.

 

Dokunmatik ekranlı Dicentis toplantı cihazı

Cihazın 4,3 inç dokunmatik ekranı, katılımcıları toplantı boyunca yönlendirerek toplantı verimliliğini optimize eder ve katılımcıların her konuşmacıyı kolayca tanıyıp konuşmacı istek listesini görüntülemesini sağlar. Ekran, aynı zamanda tercüme dillerine ve oylama bilgilerine kolay erişim sağlar.

 

DICENTIS multimedya cihazı

 

DICENTIS multimedya cihazı tüm konferans ihtiyaçlarını tamamen karşılamak için dahili multimedya özelliklerine sahiptir. Cihaz, kullanıcıyı dahili bir NFC kart okuyucusu aracılığıyla tanır. Hatta delegelerin konuşan delegeleri görebilmesi (ve duyabilmesi) için canlı video sunar. Kullanıcılar kolay bilgi paylaşımı için belgelere göz atabilir ve farklı konularda güncel bilgiler bulmak için internete erişebilir.

 

DICENTIS Konferans Sistem Avantajları

 

  • Omneo medya ağı mimarisini esas alan açık platform oluşturulur.
  • Destekleyici sistemlerle kolay entegrasyon sağlanır.
  • Toplantı verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için optimize edilmiş kullanıcı deneyimi sunar.
  • Toplantıların sistem kesintisi olmadan yapılmasını sağlamak için kablo ve güç kaynağı yedeklemesi sağlanır.
  • Kurcalamaya ve yetkisiz erişime karşı korumak için sistemden geçen tüm sesleri ve kontrol verileri güvenli şekilde şifrelenir.
  • Mükemmel konuşma anlaşılırlığı sağlamak için hoparlör ve mikrofonlar aynı anda etkin olabilir.
  • Kristal netliğinde konuşma çoğaltma olanağı tanıyan Yüksek Yönlendirmeli Mikrofon ve akıllı Akustik Geri Besleme Engelleme özelliği bulunmaktadır.DICENTIS Konferans Sistemi uygulama alanları

    Çok yönlü olan sistem küçük kuruluşlardan çok uluslu şirketlere yerel, bölgesel ve ulusal hükümetlerden uluslararası zirvelere kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir.

    Sistem aynı IP ağını paylaşan diğer sistemlerle sorunsuzca entegre olur ve 750 adete kadar konferans cihazından oluşan bir ağı bağlama kapasitesine sahiptir.

    Gelişmiş ses teknolojisi ve yedek kablolarıyla donatılan şık toplantı cihazları, Bosch’un sistem güvenilirliği ve akustik mükemmelik geleneğini devam ettirmektedir.

Share