d

Bosch’tan bir yenilik daha!

IP CCTV sektörünün temel markalarından biri olan Bosch Güvenlik Sistemleri sektörü yakından takip edip birçok yeniliğe ön ayak  olmasının yanı sıra mevcut ürün portföyünü müşteri talepleri ve saha ihtiyaçları doğrultusunda yenilemekte ve ürünlerini taleplerle eşleştirmekte de oldukça başarılıdır.

Bu amaç doğrultusunda Bosch mevcuttaki DIVAR IP 3000, DIVAR IP 5000, DIVAR IP 6000 ve DIVAR IP 7000 kayıt cihazlarını 2019 yılının ilk yarısında üretimden kaldırıyor, yerine izlemeyi, yönetimi ve kaydı  tek bir cihazda kontrol edebilen “all-in-one” kayıt çözümlerini piyasaya sürüyor.

DIVAR IP 3000 ve DIVAR IP 5000 yerine daha kompakt bir çözüm olan, detaylarını yazımızın ilerleyen bölümlerinde açıklayacağımız DIVAR IP all-in-one 5000 cihazı gelirken, DIVAR IP 6000 ve DIVAR IP 7000 birkaç revizyonla taleplere cevap verecek.

DIVAR IP all-in-on 5000

Divar IP all in one kayıt cihazı; dijital video, ses ve verilerin IP tabanlı bir ağda sorunsuz biçimde yönetilmesini sağlayan BVMS yazılımıyla birlikte gelir. Kayıt cihazına 8 adet BVMS kamera lisansı dahildir, kamera sayısı ilave lisans ile 42 kana kadar arttırılabilir.

Kayıt cihazı 4 HDD kapasitelidir ve sistem kapasitesi 48 TB’a kadar arttırılabilir. Divar IP all in one 5000 cihazı grafik ekran kartı olan modellerinde 4 ekran çıkışına sahiptir.Raid 1 ve JBOD desteği bulunmaktadır.

DIVAR IP all-in-on 6000

Kullanıma hazır IP video kayıt çözümü 48 TB’a kadar (4×12 TB) depolama kapasitesine sahiptir.Raid-5, Raid-5 plus ve Raid-6 disk yapılandırmasına uygundur.

Kayıt cihazı 8 adet BVMS kamera lisansı ile birlikte gelir, kamera sayısı ilave lisanslarla 128 kameraya kadar arttırılabilir, bu sayede orta ve büyük ölçekli projelerde kullanıma uygundur.

DIVAR IP all-in-on 7000

Kullanıma hazır olarak gelen IP video kayıt cihazı 8 kanallı BVMS yazılımı ile birlikte gelir, ilave lisans ile kanal sayısı 128’e kadar arttırılabilir.

Kayıt cihazı 4×12 TB depolama kapasitesine sahiptir. Raid-5,Raid-5 plus ve Raid-6 disk yapılandırmasına uygundur.

BVMS PLUS
Bosch Video Yönetim Yazılımı (BVMS), tüm IP ağlarında dijital video, ses veri akışının sorunsuz yönetimini sağlayan benzersiz bir IP Video Güvenlik çözümüdür.
BVMS PLUS çözümü Bosch kameraların ve kayıt çözümlerinin benzersiz özelliklerinden yararlanarak Bosch video gözetim cihazlarıyla uyumlu en iyi video yönetim sistemini sunar. Bununla birlikte diğer
sistemlere ve üreticilere entegre etmek için ara yüzler ve standartlar sunar. Yazılım, e-postayla gönderilen bir e-lisans olarak sunulmaktadır.

Share