BVMS45

BOSCH Video Yönetim Sistemi (BVMS)

Gün geçtikçe gelişen modern güvenlik sistemlerinde en büyük eksiklik yazılımların esnekliği olarak göze çarpar. Son yıllarda tercih edilen güvenlik sistemlerinin her zaman daha esnek ve daha kullanıcı dostu olması bu ihtiyacı açıkça gözler önüne sermektedir. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla yenilikçi teknolojiler sunmaktadır. Bunların başında gelen Bosch Video Yönetim Sistemi (BVMS) getirdiği modüler yapıyla tüm karmaşık sistemleri kolaylıkla yönetilebilir bir hale getirir. Bosch VMS sayesinde yalnızca bir IP üzerinden dijital video, ses ve verileri sorunsuz bir şekilde yönetebilir. Yazılım, küçük sistemlerde tek bir bilgisayardan yönetilebildiği gibi daha büyük sistemler için birkaç bilgisayar veya server ile kullanılabilir. Büyük sistemlerde, belirlen bir merkez server ile tüm sistemin yönetimi, gözetimi ve kontrolü sağlanabilir.

Bosch’un getirdiği yeniliklerle büyük veya küçük tüm sistemler yalnızca birkaç tıkla kuruluma hazır hale getirilebilir. Aygıtların veya kayıt servislerinin ayrı ayrı konfigüre edilmesi ihtiyacı ortadan kaldırılmasıyla beraber IP adreslerinin de otomatik atanması sistem konfigürasyonunu son derece hızlandırırken kurulum ve bakım masraflarını en aza indirger.

Ayrıca tüm kurulum ve konfigürasyon işlemlerinin, herhangi bir lokasyondan gerçekleştirilebilmesi de büyük bir kolaylık olarak göze çarpar. Benzersiz konfigürasyon iş akışı ve kayıt takvimlerinin grafiksel ayarı, kaydın hızlı ama eksiksiz bir şekilde ayarlanmasını sağlar. Sisteme eklenen her kamera, birkaç dakika içerisinde güvenlik sisteminizin aktif bir parçası haline gelir.

Bunların yanı sıra Bosch Video Yönetim Sistemi’nin çalışma fonksiyonları da kullanıcıya birtakım olanaklar sağlar. Sistemde nerede ve nasıl çalıştığı fark etmeksizin tüm kameralar ve kayıt cihazları bir arada çalışır. Basit sürükle-bırak çalışma tekniği ve akıllı kameo konsepti sayesinde operatör tek bir pencereden kamerayı görüntüleyebilir, kontrol edebilir ve oynatabilir.

BVMS’ nin en büyük avantajı esnek lisanslama tekniği sayesinde sisteme ihtiyaca göre ek kanal, ek workstation ve işlevsellik katmayı kolaylaştırmasıdır. Bu şekilde sistem kullanıcının istekleri doğrultusunda biçimlenebilir. Buna ek olarak, sistem eski birden çok kayıt çözümlerini destekleyerek yeni çözümlere kolayca geçmenizi sağlar ve toplam sahiplik maliyetini azaltır.

BVMS paketiyle gelen bir yıllık bakım garantisi tüm küçük ve büyük sürümler de dahil olmak üzere gerekli olan tüm bakımı kapsar. Bu süre sonunda arzu edildiği takdirde Servis Bakım Sözleşmeleri yıllık olarak uzatılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir