10bvmsplus 1

Bosch Video Yönetim Sistemi BVMS Plus 10.0 ile En İyi Kullanıcı Deneyimi

Kameraların canlı ve kayıttan olmak üzere aynı anda izlenebilirliği belirgin özelliklerindendir. Daha sonrasında sisteme ilave edilen bir kamera, dakikalar içerisinde güvenlik sisteminizin aktif bir parçası haline gelir.

Her geçen gün gelişmekte olan güvenlik sistemlerinde en büyük eksiklik sistemin esnek ve son kullanıcıların taleplerini karşılayamamaktır. Güvenlik sistemlerinde birden fazla sistem bileşeni arızalandığı durumda bile işlemlerin sürdürülmesi ve sistem devamlılığı önemli olmaktadır. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve en iyi kullanıcı deneyimi sağlayan teknolojiler sunmaktadır. Buna örnek olabilecek Bosch Video Yönetim Sistemi (BVMS) ‘ni gösterebiliriz. Modüler yapısı sayesinde tüm karmaşık sistemleri kolaylıkla yönetebilir ve en iyi kullanıcı deneyimini sağlayabilir.

BVMS Plus 10.0, IP ağı üzerinden sorunsuz bir şekilde dijital video, ses ve veri yönetimi sağlayan benzersiz bir çözümdür. Bununla birlikte 3rd parti sistemlerle ve üreticilere entegre etmek için arayüz ve standartlar sunar. Kullanıcı arayüzü ve kolay erişebilirlik sağlar. Ayrıca tüm kurulum ve konfigürasyon işlemlerinin, herhangi bir farklı lokasyonda gerçekleştirilebilmesi de kullanıcı tarafında büyük bir kolaylık sağlar. Benzersiz konfigürasyon iş akışı ve kayıt takvimlerinin grafiksel ayarı, kaydın hızlı ama eksiksiz bir şekilde ayarlanmasını sağlar. Kameraların canlı ve kayıttan olmak üzere aynı anda izlenebilirliği belirgin özelliklerindendir. Daha sonrasında sisteme ilave edilen bir kamera, dakikalar içerisinde güvenlik sisteminizin aktif bir parçası haline gelir.

BVMS Plus sistemine dahil edebileceğimiz maksimum 10 farklı iş istasyonu ile erişim ve kayıt yapabilme özelliği sistemi öne çıkaran özelliklerden bir tanesidir.

Bunun ile birlikte sistem üzerine entegre edebileceğimiz 256 adet kameranın izleme ve kaydını eşzamanlı olarak yapabilir. BVMS plus sistemine 10 adet DVR kayıt ünitesi dahil edilebilir. Bunun ile birlikte 2 VRM sunucusu ekleyebilme avantajı da sağlamaktadır. Sahada maksimum 10 farklı noktadan hem canlı izleme hem de kayıttan izleme sağlanabiliyor. Bu özellikle birlikte erişimin istendiği noktadan sağlanması büyük kolaylık sağlıyor.

BVMS Plus’a 10 adet hırsız alarm paneli bağlayıp saha içerisinde ekstra güvenlik çözümlerini sisteme dahil ederek entegrasyonu arttırabiliriz. Bu özellik sayesinde 7/24 alan içerisinde kontrol en üst seviyede olur. Ve kontrolü sağlayan güvenlik birimlerinin işlerini kolaylaştırır.

Olay kayıtlarının tutulduğu 4gb’lık bir alan sistem dahilinde gelmektedir. Sistemin desteklediği maksimum olay sayısı kayıt defteri sayesinde saniyede 500 adettir. Desteklenen en fazla olay sayısı kayıt defteri olmaksızın saniyede 2500 adet. Maksimum tepe olay yükü saniyede ve 60 dakika içerisinde 5000 olay olarak sonuçlanmıştır. ONVIF kameralardan gelen maksimum olay sayısı ise saniyede 500 olay olarak sınırlanmıştır.

Bosch video yönetim sisteminin yönetim ve kontrol olarak bir çok avantajı vardır. Sistemlerin kurulumu ile bir çok iş yükünü üstlendiği için entegrasyon konusunda en çok tercih edilen sistem Bosch Video Yönetim sistemidir.

Ozan Toprak | [email protected]

Bina Teknolojileri hakkında daha fazla bilgi almak için şimdi Ateksis’i ziyaret edin!

Share