Bosch Video Management System

Bosch Video Management System artık gelişmiş analiz ve kapsamlı uzaktan izleme olanağı sunuyor

Bosch Güvenlik Sistemleri, kısa süre önce yüz ve plaka tanıma gibi entegre üçüncü taraf analizler aracılığıyla genişletilmiş işlevler sunan Bosch Video Management System 6.5’i kullanıma sundu.

Bosch VMS 6.5, daha güçlü güvenlik için artık gelişmiş video analizi ve kapsamlı uzaktan izle­me özelliği sunuyor.

Bosch VMS 6.5, Bosch’un sınıfı­nın en iyisi kamera tabanlı video analizini, veritabanı eşleştirmesi gerektiren uygulamalara yönelik güçlü zeka ekleyen Ganetec’in Bintelan Analiz Platformu’nun sunucu tabanlı analizleriyle ta­mamlıyor. Yüz tanıma ve otomatik plaka tanıma (ANPR) gibi analizler güvenlik operatörlerine ve güven­lik yöneticilerine tek bir yazılım arayüzü kullanarak daha akıllı, daha hızlı karar verme konusunda yardımcı oluyor.

Bosch VMS 6.5 aynı zamanda Bosch’un kamera tabanlı akıllı video analizini; tehlikeli maddeleri, aşırı hızı veya trafik sıkışıklığını tespit etmeyi içeren ulaşım analizi gibi sektöre özel işlevlerle de tamamlıyor.

Bosch’un “Uzak Sistemlerden Canlı ve Kayıttan İzleme” işlevi, özellikle bankalara ve perakende gruplarına yönelik olarak, tek bir kullanıcı arayüzünden ve bir yönetim sunucusundan dünya ge­nelindeki 10.000 şubeyi izlemeye olanak sağlıyor. Örneğin; her yeni şube açılışında, genel merkez güvenlik ekibinin söz konusu konumu ağa eklemesi yeterli oluyor. Mevcut IT altyapılarına en­tegre edilen ‘Uzak Sistemlerden Canlı ve Kayıttan İzleme’ işlevi, genel merkez operatörlerine aynı anda 20 uzak konuma ait canlı ve kayıttan yürütülen video akışı sunuyor.

Share