Bosch parazitsiz toplantılar için 784x566 1

Bosch, ‘parazitsiz’ toplantılar için yeni yazılım geliştirdi

  • Gelişmiş frekans değiştirme özelliği ve üstün akustik kabiliyetlerine sahip DICENTIS Kablosuz Konferans Sistemi’nin yayınlanan en yeni yazılım sürümü V1.3, kullanıcılar için daha fazla konfor ve rahatlık sunuyor.

 Bosch Akıllı Kablosuz Yönetim Yazılımı üzerine kurulu DICENTIS Kablosuz Konferans Sistemi, standart Wi-Fi teknolojisini kullanarak, parazitsiz ve esnek bir konferans deneyimi sağlıyor. Bu teknoloji, en güçlü kanala otomatik ve kesintisiz olarak geçerek, kullanıcıları en iyi Wi-Fi kanalını arama zahmetinden kurtarıyor.

Bosch’un yeni yazılımı sayesinde, artık toplantı sürekliliği için kablosuz erişim noktalarını birincil ya da yedekli olarak atamak ve yapılandırmak mümkün. Güç kesintisi gibi beklenmedik bir altyapı problemi yaşandığında yedekli WAP tüm sistem özelliklerini genellikle bir dakika içinde senkronize ediyor ve birincil WAP’ı devralıyor. Kablosuz WAP, yedek Wi-Fi ağı üzerinden yönetilebiliyor.

Geliştirilmiş taşıyıcı yönetimi

Bosch’un yeni yazılımı, otomatik kanal geçişi sırasında belirli Wi-Fi kanallarının dışarıda tutulmasını sağlıyor. Sabit kanallar özel olarak başka sistemler için ayrıldığında, kanal çakışmalarından kaynaklanan sistem kesintileri önlenebiliyor.

Kullanıcı dostu web tarayıcı özellikleri

Web tarayıcısının grafik kullanıcı ara yüzünde her kablosuz delege cihazının sinyal gücüne görsel referans sağlayan üç bar sinyal gücü ikonu bulunuyor. Gerektiği takdirde 25 açık mikrofona kadar atama yapabilmek için genişletilmiş kurulum ayarı seçenekleri de yer alıyor.

Share