boschaward

Bosch Güvenlik Sistemleri’nden Ateksis’e “En Büyük Müşteri” ödülü

18 Ocak tarihinde Fairmont Hotel Dubai’de gerçekleşen Bosch VIP Partner organizasyonunda Ateksis, Bosch Güvenlik Sistemleri tarihinde ilk kez bir partnere takdim edilen “En Büyük Müşteri” ile Yangın ve Kongre Sistemlerinde Orta Doğu Bölgesinin en iyi satış performansı ödüllerine layık görüldü.

18 Ocak’ta Fairmont Hotel Dubai’de gerçekleşen Bosch VIP Partner organizasyonunda Bosch’un üst düzey yöneticileri ile birçok ülkeden gelen Bosch VIP partnerleri yerlerini aldı. Bosch Güvenlik Sistemleri Orta Doğu Bölge Müdürü Hakan Özyiğit’ in 2014 yılı değerlendirmelerine ilişkin konuşması ile başlayan etkinlik, Bosch Güvenlik Sistemleri Yönetim Kurulu üyesi Bernard Schuster’in 2014 yılı değerlendirmeleri ve 2015 yılı hedeflerinden bahsettiği konuşma ile devam etti. Gecede Robert Bosch Middle East Genel Müdürü Volker Bischoff’un Robert Bosch firmasının genel stratejiler ve politikalarından bahsettiği konuşmanın ardından, 2014 yılında başarılı satış performansı gösteren partnerlere takdim edilen ödül törenine geçildi. Ürün grubu bazında en iyi satış performansı ödülleri dağıtıldı. Ateksis Irak, tüm Orta Doğu bölgesinde yangın ve kongre sistemleri kategorisindeki en iyi performans gösteren iş ortağı ödüllerine layık görüldü. Gecede ürün bazında partnerlere ödülleri dağıtıldıktan, EMEA Bölgesi Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hanno VOGELS sahneye çıkarak bir buçuk yıl önce Key Account yönetimine geçtiklerini ve bu program dahilinde bir firmanın oldukça yüksek bir performans gösterdiğini ve başarılı projeler gerçekleştirdiğini iletti.
Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Azerbaycan ve Irak’ta faaliyette bulunan firmanın 2014 yılında çok yüksek bir ciroya imza attığını hatta bu firmanın, yılın son günü mesai bitiminde dahi hala sipariş geçtiğini esprili bir şekilde vurguladı. Bosch Güvenlik Sistemleri tarihinde ilk kez En Büyük Müşteri Ödülü’nün verildiğinin önemini vurgulayarak, Ateksis Genel Koordinatörü Atila ÖZCAN, Azerbaycan Ülke Müdürü Barış KUŞ ve Satış Yöneticisi Alper KILIÇKAP nezdinde tüm Ateksis ailesine takdim etti. Ödülü alarak kendilerine bu ödülü layık gören Bosch Güvenlik Sistemleri ailesine teşekkür eden Atila ÖZCAN, uzun yıllardır sürdürülen bu iş ortaklığının her yıl daha da güçlenip büyüyeceğini, her sene başarılarını arttırıyor olmalarından duydukları memnuniyetini ve bu başarıda katkısı olan tüm takım arkadaşlarına, iş ortaklarına ve değerli müşterilerine teşekkürlerini dile getirdi.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir