low teknomaks ile bosch guvenlik1

Bosch Güvenlik Sistemleri, Teknomaks ile Sistem Entegratörlerine ”Tam Destek” Dedi!

Bosch Güvenlik Sistemleri ile 3 Haziran tarihinde imzalanan sözleşmeyle Teknomaks, Bosch Güvenlik Sistemleri’nin tüm ürün ve çözüm portföyünü, entegrasyon platformlarını ülkemizin bir çok ilinde faaliyet gösteren sistem entegratörlerine ulaştıracak.

Bosch Güvenlik Sistemleri ile 3 Haziran tarihinde imzalanan sözleşmeyle Teknomaks, Bosch Güvenlik Sistemleri’nin tüm ürün ve çözüm portföyünü, entegrasyon platformlarını ülkemizin bir çok ilinde faaliyet gösteren sistem entegratörlerine ulaştıracak. Bununla birlikte, kutu satışı yapan distibütörlerinden farklı olarak, satış öncesi ve sonrasını içeren destek hizmetlerini de kapsayan bir kimliğe sahip olacak. Bosch Güvenlik Sistemleri’nin Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgelerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hanno Vogels, Türkiye Satış Kanalı Sorumlusu Feray Top ile Ateksis Genel Müdürü Mehmet Kış ve Genel Koordinatörü Atila Özcan’ın bir araya geldiği toplantıda Bosch yetkilileri, Teknomaks ile başlatılan bu işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. İmzalanan özel anlaşmayla Teknomaks, projelerde sistem entegratörlerine tam destek veren Bosch Güvenlik Sistemleri’nin bir iş ortağı olarak, Bosch Güvenlik Sistemleri ile beraber sistem entegratörlerinin daha çok başarılı projeler üretmesi için azami gayret gösterip, bu amacın gerçekleştirecek faaliyetlerini birlikte tasarlayacaklar.
Sistem entegratörlerine profesyonel hizmet verecek olan Teknomaks;
– Tüm Bosch Güvenlik Sistemleri ürünlerinin, çözümlerinin temini,
– Satış öncesi ve sonrası da dahil olmak üzere, tüm proje evrelerinde mühendislik desteğinin sunulması,
– Sistem ortaklarının yetkinleştirilmesi için eğitimlerin düzenlenmesi,
– Sistem entegratörü ağının geliştirilmesi ve genişletilmesi faaliyetleriyle, Bosch markasının güvenlik projelerinde maksimum düzeyde yer almasını sağlamak ve Bosch Güvenlik Sistemleri’nin üst teknoloji ürünlerini olabildiğince çok müşteri ile tanıştırmak hedefinde.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir