APE 3.3.

Bosch, APE 3.3 ile bina yönetiminde kapasite, işlevsellik ve güvenliği artırıyor

Bosch Güvenlik Sistemleri’nin küçük ve orta ölçekli kuruluşlar için sunduğu yeni yazılım sürümü Bosch APE 3.3, daha kolay üçüncü taraf entegrasyonu, OSDP desteği ve artırılmış okuyucu kapasitesiyle yüksek güvenlik, maliyet verimliliği ve işlevsellik sunuyor.

Küçük ve orta ölçekli tesislerin bina yöneti­cilerinin, yazılımlarını, daha fazla okuyucuyu son derece verimli, uyumlu bir erişim kontrol sistemine uydurmak amacıyla daha pahalı, daha karmaşık bir yazılımla yükseltmelerine artık gerek kalmadı.

Bosch Güvenlik Sistemleri’nin küçük ve orta ölçekli kuruluşlar için kullanıma sunduğu Access Professional Edition (APE) 3.3 yazılı­mı, en fazla 512 okuyucu ve 64 kattan oluşan bir ağa imkan tanıyor. Böylece tek bir ağ tarafından desteklenebilen okuyucu sayısında önemli miktarda artış sağlıyor.

APE 3.3 Milestone XProtect VMS’ye kolayca entegre edilebiliyor. Güvenlik operatörleri, yalnızca Milestone yazılım arayüzünü kullana­rak, video doğrulamanın yanı sıra Bosch giriş okuyucularını ve denetleyicileri yönetebiliyor. Bu sayede operatörler için fazladan eğitime, müşteriler içinse ek video kanallarına fazla­dan lisanslama ücreti ödemeye gerek kalmıyor.

Yazılım, üçüncü taraf işlevlerini entegre etmek için yazılım geliştirme kitini (SDK) kullanıyor. Gelişmiş SDK sayesinde, geliştiriciler kart sahibi bilgileri, kapı kontrolü, çalışan saat ve devam durumu izlemesiyle bordro sistemleri gibi üçüncü taraf işlevleri entegre edebiliyor. Kullanıcı verileri girildikten sonra, tüm sistemde entegre işlevlerde kullanılabiliyor ve APE 3.3 kullanıcı arayüzü aracılığıyla yöne­tilebiliyor.

Yeni APE 3.3 yazılımı, Windows 10’u da desteklerken, şifrelenmiş Open Supervised Device Protocol (OSDP) aracılığıyla gelişmiş güvenlik sunuyor. OSDP v2 desteği artık oku­yucular ve denetleyiciler arasında gelişmiş, şifrelenmiş iletişime olanak tanıyor, böylece güvenlik yöneticileri APE 3.3’ü güvenli bir şekilde mevcut Bosch ve üçüncü taraf ekip­manlarına bağlayabiliyor. Çift yönlü iletişim, düzgün çalışmayı sağlamak için okuyucular ile denetleyicilerin izlenmesini sağlıyor, iletişim okuyucudan denetleyiciye ve yönetim yazılımına ka­dar tüm yol boyunca tamamen şifrelenmiş oluyor. Bu sayede daha yüksek ve sürekli bina güvenliği sağlanıyor.

APE 3.3 Milestone XProtect VMS’ye kolayca entegre edilebiliyor. Güvenlik operatörleri, yalnız­ca Milestone yazılım arayüzünü kullanarak, video doğrulamanın yanı sıra Bosch giriş okuyucularını ve denetleyicileri yönetebiliyor.

Share