Picture1

BOSCH 5MP YENİ NESİL BULLET KAMERA

Günümüz CCTV dünyasında, tek bir boyutta video güvenlik çözümü yoktur. Farklı durumlara ve olaylara karşı, video güvenlik yetenekleri aranan pek çok durum vardır. Kamera arka aydınlatmada ve ön ışık dalgalanmalarını telafi ederken, bir kuyumcu mağazasının en üst düzey seviyede girilmesini güvence altına almak veya büyük bir fabrikanın çevre güvenliğini çeşitli kamera analizlerini kullanarak sağlamak gibi. Gerekli durumlarda kişileri veya nesneleri belirleyebilmek için, en düşük depolama maliyetlerini ve ağ yükünü düşürmek için bit hızlarının minimum düzeyde tutulmasını sağlamak için, çeşitli koşullar altında en yüksek görüntü kalitesini verebilmektir. Bugünün çözümlerinin çoğu yalnızca görüntü kalitesi ve bit hızı gereksinimlerini karşılamaya odaklanmaktadır.

BOSCH, tüm gereksinimleri ve isterleri dikkate alarak yine cctv dünyasına yön verecek bir model ile karşımıza çıktı; NBE-5503-AL

‘’Bu kızılötesi bullet kamera, zorlu güvenlik ve gözetim ağı gereksinimleri için yüksek kaliteli HD görüntüler sağlayan bir profesyonel gözetim kamerasıdır. Bu dayanıklı bullet kamera gece veya gündüz mükemmel performans sunan gerçek gündüz-gece kamerasıdır.’’

  • 30 fps’ye kadar görüntü kalitesi ile 5MP çözünürlük ile son derece detaylı resimler,
  • Otomatik zoom ve odak ayarı ile kolay kurulum ve önceden yapılandırılmış çalışma modları,
  • H-265 video sıkıştırma
  • Kamera üzerinde yerleşik video analizler
  • Işıklı ve karanlık ortamlarda 120 db yüksek dinamik aralık modu

SİSTEM GÖRÜNÜMÜ;

Otomatik Varifokal lensli açık bullet kamera, sağlam alüminyum gövde, yüksek kurulum esnekliği. Kamera IP67 Standartlarında üretilmiştir ve çok zorlu ortamlarda çalışabilmektedir. 2,7-12 mm AVF lense sahiptir ve çok geniş bir pencereden istediğiniz alanı seçmenize olanak tanır.

FONKSİYONLARI;

Essential Video Analytics:

Yerleşik video analizi Intelligenceat- the-Edge konsepti ve şimdi daha da fazlasını sunuyor. Temel video analizi güvenli şekilde algılar izler ve analiz eder. Nesneleri tanımlar ve alarmları önceden tanımladığınız şekilde sizi uyarır.

Yüksek dinamik aralık:

Yüksek dinamik aralık modu, çoklu pozlamaya dayalıdır. İçinde daha fazla ayrıntı yakalayan süreç aynı sahnede birden fazla resim demektir. Sonuç olarak nesneleri kolayca ayırt edebilirsiniz. Kameranın gerçek dinamik aralığı OECF kullanarak IEC 62676 standartlarına göre yapılır.

Akıllı akış, bant genişliğini ve depolama:

Düşük gürültülü görüntü ve verimli H.265 sıkıştırma teknolojisi ile net görüntüler sağlarken bant genişliği ve depolama alanını %80 ne kadar azaltır. Bu sonuç depolama maliyetlerini ve ağ gereksinimlerini önemli ölçüde düşürür.

Alan tabanlı kodlama:

Sekiz bölgeye kadar alan seçerek farklı parametrelerde sıkıştırma işlemlerini yapabiliriz, istediğimiz görüntü için daha fazla bant genişliği yaratabiliriz.

Yenilikçi çoklu akış özelliği:

H.264, H.265, M-JPEG ile kamera birden çok bağımsız akışı çalıştırabilir. Böylelikle bant genişliğini çok daha verimli kullanabiliriz.

İki yönlü ses ve ses alarmı:

İki yönlü ses, operatöre ile iletişim kurmasını sağlar, harici bir ses hattı aracılığı ile de ziyaretçilere veya davetsiz misafirlere sesli mesajlar gönderebilirsiniz.

Bunlar kameranın özelliklerinden bazıları;

Bosch’ta, en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde güvenliği yenilemek için çalışıyoruz. Günümüzün en yüksek güvenlik taleplerini aşan akıllı çözümler geliştirmek ve video analiz yetenekleri sayesinde net iş avantajları sağlamak için teknolojinin sınırlarını sürekli olarak zorlarız Ve Bosch’tan beklediğiniz gibi, tüm ürünlerimiz anlaşılması ve kurulması kolay, mükemmel kalite sunmaktadır. Ayrıca verileri yönetilebilir ve güvende tutmaktadır.

Share