avenar

AVENAR 4000 eSMOG özelliği ile elektromanyetik kirliliğe karşı dayanaklılık sağlıyor

AVENAR dedektör 4000 yeni özellikleri ile kullanıcıya büyük farklılıklar sağlıyor. Çok hafif bir dumanı bile çift sensörlü modelleri sayesinde erken algılama avantajı veriyor.

Bosch Güvenlik Sistemlerinin yeni ürünü AVENAR dedektör 4000 hızlı algılama ve hassasiyeti ile rakiplerine fark yaratan bir güvenlik sağlıyor. AVENAR dedektör 4000 yeni özellikler ile kullanıcıya büyük farklılıklar sağlıyor. Çok hafif bir dumanı bile çift sensörlü modelleri sayesinde erken algılama avantajı veriyor. Herhangi bir aksesuara ihtiyaç duymadan elektromanyetik kirliliğe dayanıklılık sağşıyor. Yanlış alarmlara karşı hassasiyet artmıştır. Bu sayede mükemmel bir güvenilirlik sağlar. eSMOG özelliği ile elektromanyetik kirliliğe karşı dayanaklığı olan dedektörler; yangınları bildirmekler kalmıyor, ortamdaki parazit ışınlarla, çevredeki bozucu etkiler için güvenir ve doğru bilgiler veriyor. AVENAR dedektörün 4000 elektromanyetik etkileri kullanım ve bakım sırasında her zaman ölçülür. Gerçek değerler hesaplanarak yanlış alarma karşı eşik değerlerin durumu öngörülür. Kullanıcılar yangın panelinin ara yüzünde EMC değerlerini ve ortalamaları görebilirler. Böylelikle bakım ve kurulum maliyetlerini oldukça azaltmış oluyor.

AVENAR dedektör 4000 özellikleri

-Kullanılmakta olan 420 serisi dedektörler panelde herhangi bir konfigürasyona gerek duyulmadan AVENAR dedektör 4000 serisi ile değiştirilebilir. Ayrıca dedektörler boyanabilme (kapak ve taban) özelliği ile mimari renk düzenine uygun duruma getirilebilir.
-Otomatik ve manuel olarak adreslenebilen anahtarlı ile otomatik adreslenebilir anahtarsız modelleri mevcuttur.
-Dedektörlerde toza karşı korumak için labirent ve kapak bulunmaktadır.
-Dedektör üzerinde 360 dereceden görünebilen ve yanıp sönen bir led bulunmaktadır.
-Her dedektör konfigüre edildiğinde seri numarası, optik bölümdeki kirlilik seviyesi, çalışma süresi, geçerli analog değerler gibi verileri sağlayabilir.
-Optik, ısı, optik/termik, çift optik, çift optik/termik, çift optik/termik/kimyasal,
optik dedektör döner anahtarsız ve optik/termik dedektör döner anahtarsız modelleri mevcuttur.
-AVENAR dedektör 4000; bilgisayar odalarında, park alanlarında, hükümet binalarında, üniversitelerde, otellerde, havaalanı, tren ve otobüs istasyonlarında, camilerde, eğlence ve konferans merkezlerinde, sinema,tiyatro ve müzelerde, bankalarda, sağlık merkezlerinde, gece kulüplerinde ve en zor alanlarda dahi erken algılama sağlayarak yüksek güvenirlilik ile kullanabilir.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir