VG5 825 ECEV FullHD 1080P 20x Optik Zum Auto Dome Kamera 250x250

Autodome 7000 HD

Teknoloji, bilimin sistematik olarak sanayide uygulanma işlemidir. Günümüzde teknoloji insanın bütün ihtiyaçlar ve isteklerine cevap verebilecek şekilde çok hızlı olarak ilerlemektedir.

Kurulduğu yıldan bu yana büyük teknolojik gelişmelere imza atan Bosch, yeni çıkardığı Autodome 7000 HD adlı ürünüyle, bilişim sektörüne yenilikler katmaya devam etmektedir.

Autodome 7000 HD, yüksek çözünürlüklü, 20x optik zumlu 1080p25/30 (2 MP) video özelliğiyle iç ve dış mekanda gece gündüz eşsiz resim kalitesi ve ağ performası sunabilen, kurulumu kolay ve yüksek performanslı bir PTZ güvenlik kamerasıdır.

İŞLEVLER

Yüksek Performanslı PTZ Gece/Gündüz Kamerası: 1080p25/30 modu ise standart çözünürlüklü (SD) kameraya göre 6 kat daha detaylı yüksek çözünürlüklü görüntü sağlayabilmektedir.

Geniş Dinamik Alan:  Bu teknoloji sayesinde kamera, aynı karedeki aydınlık ve karanlık bölgelerde net görüntüler sunabilmektedir.

Sodyum Buharlı Lamba – Beyaz Dengesi: Kamerada bulunan Sodyum Buharı Beyaz Modu sayesinde kamera, otomatik olarak objeleri sodyum buharlı lamba ışığı altında da orjinal renklerinde gösterir.

Sanal Maskeleme: Bu özellik sayesinde arka plandaki bazı önemsiz objeler maskelenebilir.

Akıllı Takip: Kamerada bulunan dahili akıllı video analizi (IVA) sayesinde belirli bir kişi veya bir obje, dönme, yana eğme ve yakınlaştırma hareketleriyle sürekli şekilde takip edilebilir. Kamera, otomatik mod, tek tıklatma modu ve IVA-tetiklenmiş modu olmak üzere 3 farklı mod ile akıllı takip yapabilmektedir.

Ön Programlı 5 Kullanıcı Modu: Ön programlı ve ayarlanabilir kullanıcı modları çeşitli uygulamalar için en iyi ayarları optimize etmeye yarar. Bu modlar; dış mekan, iç mekan, düşük ışık, hareket ve parlak modlarıdır.

Olağanüstü Gizlilik Maskeleme: Kamera, 24 adet kişisel ve kolay ayarlanabilir gizlilik maskesini desteklemektedir. Kamera yakınlaştırdıkça, her bir maske pürüzsüzce ve hızlıca boyut değiştirerek gizlenmiş objelerin birçok durumda görünmediğinden emin olur.

Bosch’un Genel Ürün Platform’unda (CCP4) Kapsamlı Akış Kabiliyeti: Kamera, yüksek kaliteli HD video akışı ve çok etkili ağ kabiliyetleri için gömülü H.264 kodlayıcıya sahiptir.

Kaydetme ve Saklama Yönetimi: Genel kayıt etme güvenirliliğini geliştirmek amacıyla lokal alarm kaydı veya programlanmış lokal kayıt için SD, SDHC veya SDXC hafıza kartlarından biri kullanılabilir. Kayıt yönetimi, Bosch Video Kayıt Yöneticisi (VRM) ile kontrol edilir.

İleri Ağ Kabiliyeti: Autodome, PTZ data ve resimlerine hızlı ağ tepkisi için QoS ayarları seçeneğini ve birden fazla IP ağı üzerinden paket anahtarlamalı ağlararası iletişim için IPv6 internet-katmanı protokolünü destekler.

Kamera sisteminde yeni bir dönem açan Bosch, günümüz teknolojisini en iyi şekilde değerlendirerek hizmet vermeye devam etmektedir.

Berkay Köseoğlu

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir