OKT 1773

Ateksis, yeniden ‘En İyi’ iş ortağı

Bosch Güvenlik Sistemleri’nin Ceylan İntercondinental’de gerçekleştirdiği Güçlü İş Ortakları etkinliğinde Ateksis; Güvenlik Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri, Video Gözetim Sistemleri, Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri alanında En iyi Satış Performansı ödüllerine layık görülerek adını ‘en iyiler’ listesinde korumaya devam etti.

Bosch Güvenlik Sistemleri’nin 11 Mayıs 2017 tarihinde Ceylan İntercondinental’de organize ettiği Güçlü İş Ortakları Etkinliği birçok iş ortağını bir araya getirdi. Güvenlik Sistemleri alanında gerçekleşen yeni teknolojik ürünlerden bahsedilen toplantıda, yeni trendleri takip ederek gelişen çözümlerin önemi vurgulandı. İş geliştirme aktiviteleri ve satış performanslarını arttırmaya yönelik konuların da üzerinde
duruldu. 2016 yılının performans değerlendirmelerinin yapıldığı ve 2017 stratejilerinin paylaşıldığı toplantıda Güvenlik Sistemleri ‘En İyi Satış Performansı’nı gerçekleştiren partnerlerin sahiplerini bulacağı ödül törenine geçildi. 2016 yılında; Yangın Algılama Sistemleri, Video Gözetim Sistemleri, Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri alanında ‘En İyi Satış Performansı’ ödülüne layık görülen Ateksis, Güvenlik Sistemleri alanında da En iyi Satış Performansı ödülünün sahibi oldu. Ödüller, törene katılan Ateksis yönetici ve mühendislerine takdim edildi. Güvenlik Sistemleri ‘En İyi Satış Performansı’ ödülünü takdim alan Ateksis Genel Koordinatörü Atila Özcan, tüm takım arkadaşlarına ve değerli iş ortaklarına teşekkürlerini dile getirdi.

 

Share