Bintelan, projelerinizde yüksek kalitede esnek çözümler sunar

 

  • Bintelan; sisteminizi kolay bir yapılandırma ve yönetimle kullanmanızı sağlayan, yüksek güvenlik ve pazarlama analizleri için gelişmiş benzersiz bir video Analytics Platformudur.

Bintelan, günümüzde beş kıtada yirmi yedi ülkeye video analiz çözümleri sunan bir Ganetec Global Solutions markasıdır. Bintelan, piyasada bulunan herhangi bir Video Management System’ı (VMS) geliştirebilen Video Analiz Platformudur. Bu platform şirketler için yeni bir güvenlik ve pazarlama çözümleri sunar.

Platformun en önemli avantajlarından biri entegre olabilen çok sayıda video analitiğidir.

Bir diğer kilit özelliği ise, floating lisans teknolojisidir. Bankacılık sistemlerinde olduğu gibi, platform birden fazla sunucu üzerinde bağımsız olarak farklı lisanslar çalıştırmanıza izin verir. Bu nedenle, bir sunucunun zamana veya duruma bağlı olarak sistemin özel ihtiyaçlarını karşılamak için bir sunucudan diğerine otomatik olarak ve gerçek zamanlı olarak değiştirilebilir. Üstelik herhangi bir kamerayla bağlantılı değildir, bu nedenle, herhangi bir çatışma olmadan kameralar veya sunucular arasında geçiş yapabilirsiniz.

Sonuç olarak, herhangi bir alanda olağan dışı gelişen bir olay meydana geldiğinde, kapsamlı bir takip yapmak için yüz tanıma, saldırı ve LPR lisanslarını gruplandırabiliriz ve mümkün olan en kısa sürede insanları ve ya nesneleri bulabiliriz.

Bu platform komple bir CLOUD kurulumuna izin verir ve sistemin tüm işlemlerini, proseslerini ve kaynaklarını herhangi bir yerden ve farklı cihazlarla istediğiniz zaman izleyebilmenizi sağlar.

Bosch Video Management System 6.5 artık Ganetec Bintelan ile Akıllı Video Analizler Sunuyor

Bintelan şimdiye kadar Bosch Video Management System 6.5 de, yüz tanıma ve algılama ve araç plaka tanıma ve algılama, Algoritmalarını kullanıyor. Fakat, bunlara ek birçok çözüm de sağlamaktadır.

Bintelan, müşteri sorunlarına, çözüm odaklı gelişen bir platformdur. Ganetec Bintelan satış temsilcisi seminerinde, bugüne kadar Bintelan kullanan şirketlerden birçok güvenlik çözümü örneği verdi. Bunlardan ilki, kartlı geçiş noktasına Bintelan ile entegre çalışan bir kamera yerleştirerek, kart numarası ve yüz tanıma sistemi eşleşmesi sonucunda kartlı geçişi güvenli şekilde sağlamaktadır. Bu sayede, büyük bir fabrika, iş merkezleri ve üniversite/okul gibi kalabalık yerleşimlerde geçiş güvenliği kolaylıkla sağlanır. Ek olarak, mikrofon bulunan kameralar ile silah sesi algılama duyulduğu andan sonra kamera odaklanması ya da kapıların geçilmesi gibi birçok senaryo gerçekleşebilir.

Diğer bir örnek ise, bir odada tehlikeli madde taşıyan paketler varsa, o odaya bir Bintelan ile entegre çalışan kamera yerleştirerek, o paketin dışarı çıkması durumunda alarm vermesini sağlamak. Şehir hayatında, avm ve hava limanlarda avantajlı bir çözüm olarak kullanılabilir.

Share